det lider...

emot natta... 43 minuter kvar av detta dygn.. hmm vilken dag och vilken början på veckan. Nu är iaf röda faran tillbaka på garage uppfarten. Ingen är gladare än jag. Shit vad man är halv utan bil. Man är så otroligt beroende av bilen.. och när man då blir utan, ja då  kraschar hela vardagen. 

Men nu så är det gjort. 
Fick skjuts av snälla Helena till Bollnäs idag. Och som vi pratade.. märktes att vi inte hade setts på några dagar.. eller var det en vecka sen?? !! jaja hur som helst så gick det smärtfritt att hämta röda faran. 

Idag hade vi möte med grabbarna, om Cupen i Borlänge. Det ska bli spännande att åka dit och vara ledare. =)Hoppas på kanon väder så man får lite sol på sig. 

Idag har H och svärfar varit i farten.. staketet på vår altan börjar ta form och det blir ju hur bra som helst!!! är super duper nöjd. =)Sen blir det ännu bättre när vi får måla om kåken.. =) längtar. men det blir inte än.. men innan sommaren är slut är det färdigt. =) 

Imorgon har jag en massa saker att stå i.. mIlda ska få hänga med på äventyr.. lill hönapöna!!
Det blir b l a besök på föräldrargruppen.. sen ska det inhandlas lite saker till helgen. Hoppas på att kunna hitta en fin klänning till milda.. som hon kan ha på lördag. Sen är det lite annat små fix som ska göras.
Måste hämta min jobbmobil hos Helena oxå.. får INTE glömma det. 

Nej nu så är john blund här igen.. och strör sand i mina ögon. 

så på återseende...

tjingeling




Dä börjer å dra ihop sig

för dop. Prästen har varit här och det planeras in i minsta detalj. Det ska bakas och handlas och ringas samtal och ja det är som sagt en massa saker som ska göras. Och då ska det arbetas på det.. så är jag människa efter juni månad ja då finns det inget som biter på mig. 

....förutom den förbaskade förkylningen och hostan jag fått dras med i en vecka snart. =( Tänk att jag blir inte kvitt den men samtidigt har jag väl inte lagt ner min själ på det, förutom att jag införskaffat mig Nässpray. Det var räddningen. Men härom natten fick jag inte sova en blund eftersom min hosta gjorde att jag inte kunde slappna av och somna. Då satt jag uppe och chattade med en kollega som oxå var en nattuggla just den natten. Vi bestämde att han ska hjälpa mig att börja träna.. han ska få bli lite utav en PT åt mig. hihi jag behöver någon som går med blåslampa i arslet på mig. Jag lovar att vi ska köra igång så snart jag fått avverka några saker i juni månad.. annars kommer jag verkligen gå på knäna innan det är färdigt. 

Imorse vaknade jag av Henriks väckarklocka... och den ringer kvart över fem varje morgon. (kanske inte när det är helg men annars är det varje vardag :P ) Jag tänker efter en stund och inser att lilla Milda har sovit hela natten... jag kan inte minnas att jag varit upp med henne.. och gör jag inte det ja då borde det vara så. Annars blir jag rädd. 

I fredags skulle jag låna lilla Neo för ett besök på donken oh sen på barnens hus. Vi möttes upp på Donken och vi gick in för att beställa.. pga regnet så bestämde både jag och Neo att vi sitter inne och äter. Sagt och gjort så gick vi in beställde maten( som dock tog sin lilla tid pga kö). Vi mumsade hamburgare som aldrig förr tills Neo tyckte att vi hade ätit klart. För nu ville vi till Barnenshus. Sagt oh gjort vi packade på oss kläder och väskor och satte oss i bilen. Jag startar bilen och pling säger det.. då är det en symbol som blinkar på instrumentpanelen( som annars brukar lysa för att sen slockna). Av egen erfarenhet så stängde jag av bilen oh startade den igen men samma blinkande symbol fanns kvar och vägrade försvinna. Jag stänger återigen av bilen och ringer Henrik. Jag fick numret till Bilmetro av honom. Eftersom Bilmetro stängt i Söderhamn och flyttat heeeeela sin verksamhet till Bollnäs så fik jag ett bollnäs nummer av Henka!!! Med en blandning av besvikelse frustation ringer jag och berättar om mitt fel, dem ber mig att komma till verkstaden omgående.. men hallå vad hände med min oh Neos dag egentligen???? Sagt oh gjort.. jag ringe mamma Malin oh slöt upp med henne utanför Coop. Stackars henne.. jag som ville avlasta henne så hon kunde handla i lugn och ro.. men icke.. gudarna ville tydligen nåt heeeelt annat. Men iaf så körde jag vääääldigt sakta till E-center och lämnade av Neo för att sen styra kosan mot Bollnäs. Jag hoppades så innerligt att jag skulle kunna köra dit men vid Söderala tog vår fantastiska resa slut. Jag ringde bärgare med upp maning från kvinnan från verkstaden. "om bilen blir slö och trött så stannar du oh ringer efter bärgare". 
Bilen kändes så himla slö så jag stannade och ringde.. det skulle tydligen dröja 40 minuter innan den skulle komma och hömta upp oss. Med hela bilen full med barn och hund och vagn så stod vi efter väg 50 och tyckte att vardagen var rätt så bra trots allt. Kallt men ja det var ok. Men lilla Milda hann med att äta och skita innan vi åkte vidare.. Haha och hur vi tog oss till Bollnäs det är en heeelt annan historia. Bärgar killen tyckte att det var bäst att hela packet satt kvar i Bilen till bollnäs. Och ni tänker nog " men gud satt dem kvar i bilen?" och svaret är rätt enkelt. Ja. haha det rä den mest konstiga bilfärd till Bollnäs jag gjort i hela mitt liv.. Vi åkte bärgarflak till bollnäs. Slå den om ni kan.. =) 
Snälla mamma kom efter med och skulle hämta upp Milda och Svante. Eftersom Henrik arbetar i Bollnäs så kunde jag åka hem med honom. Och tur var väl det.. hur hade jag tagit mig hem annars?? :P 
Iaf så gjorde dem eb felsökning i bilen och misstänkte att det kunde vara nåt kabel fel i motorn. Så nu ber vi till gudarna om att det "bara" är ett sådant fel. Snälla hjälp mig be!! =) 

Så nu sitter jag här i soffan en måndag morgon och är helt utan bil. Jag som skulle jobba nu på morgonen. Men det löste sig ändå. Snälla Maria ska vara barn vakt och då ska jag få låna hennes bil. =) hur snällt är inte det på en skala... =) tusen tack. 

Nej nu ska jag vila en stund medan Milda sover. (ja ohn somnade om efter vällingen hon fick nu på morgonen!! =) 

Ha en bra dag alla där ute..

tjing




snuvan och hostan

ja dem håller i sig. Halsen känns som sandpapper lite då och då men ja jag överlever. idag åkte vi ut till näset för att träffa Mammorna Malin, Sandra, Sanna + alla barnen. det var mysigt. Har inte träffat dem på länge.. en annan har ju haft häcken full med jobb. så tusen tack Malin för jätte gott fika. =)

Hade även träning ikväll med grabbarna. Det var en lagom träning. Jag var aningen trött så det blev väl en halvdan träning. Men det blir bättre nästa vecka. Jag lovar..

Imorgon ska jag, Milda och Neo besöka donken och Barnenshus. =) det blir mysigt det. =) Nej nu ser jag snart i kors.. är så trött så trött.. 

Så jag säger god natt..



Sol i sinne...

brun inne idag.. =) men jag är lika glad för det!! =) Väntar på att prästen ska komma. Så får vi se vad vi kommer fram till. Jag får träffa henne ensam så det går nog bra. Hoppas Henrik tycker att programmet vi gör blir bra. Men han har inget val.. :P

Har bakat en liten kaka till prästen så det finns nåt gott till kaffet. =) Det blev en med hallon i. mums!! Milda somnade nyss så jag passade på att klä på mig och göra så att jag såg anständig ut. :P Risken finns att man skrämmer folk om man inte klär sig.. haha 

Efter prästen ska vi in och handla.. får hoppas att jag kan lämna Milda hos mormor så jag kan gå själv o i min egen takt. vi får se hur jag löser det. Men hon ska väl på träning  eller nåt.. jaja det löser sig.

Dä behövs handlas kan jag löva!! 

Have a nice day.

tjing



jag håller på

att hosta ihjäl mig. Helt sjukt vad det kliar i halsen. Vad gör man åt det?! det är så ooootroligt jobbigt. Men det är värst på mornarna när man sovit en hel natt. Men det blir naturligtvis bättre under dagen. 

Igår var fullspäckad med diverse saker.. jag arbetade från tidig morgon till nästan sena kvällen. Hade handbollsträning igår och det gick kanoners. TRots fem tappra grabbar som kom och körde. Dem hade fått sina rosa fina herr bollar. SÅ igår fick dem känna på riktigt klister. =) ovant för dem men jag tror dem tyckte det gick bra. 
nu var det ju synd att det "bara" var fem stycken.. och har man varit 25 stycken förut så är 5 väääldigt lite. Men vi får hoppas att det blir ändring när hösten kommer. 

Nu är jag och lill donnan vaken.. H ligger än men ska väl kliva upp vilken sekund som helst. Idag kommer prästen och ska prata om dopet med oss.. eller det blir bara jag och Milda eftersom H jobbar.. men det blir nog bra det med. =) Ska nog baka en liten kaka åt henne. 

Tror även att jag skulle behöva valla snabeldraken. Han behöver mat som i detta fall är hundhår och damm. =) 

Idag ska nog jag och Milda åka och handla.. skulle behöva fylla på skafferiet ordentligt.. vi får göra det efter två någon gång. 

ha en bra dag.

tjing



Måndag morgon

och det är regn ute. HUr deprimerad får man bli egentligen? Men samtidigt så är det skönt att det regnar istället för att det är sol ute en dag jag vet kommer få spendera på kontoret. Men det får faktiskt mer än gärna regna imorgon också. Eftersom jag jag arbeta hela tisdagen så vore det ju bäst om himlen öppnade sig även då. Men som alla andra gånger så går det ju inte att bestämma över vädergudarna. Har dem bestämt sig för att regna eller solsken ja då är det ju så. 

Men nog pratat om väder och vind... inatt har jag fått sova någorlunda bra. Om det inte är min dotter osm väcker mig så är det jag själv. Förbaskade hosta och täppta näsa. =( man tycker det är lika jobbigt varje gång man blir dålig. Men jag tänker inte vara hemma imorgon. Jag ska jobba det är bara så. Men det är ju bara att härda ut. =/ 

Snart är det dags för dop och än så länge har jag inte börjat baka.. utan det blir väl till att göra det sista veckan.. Jag vill ju veta hur många som kommer. Men som det är nu så är det nästan alla som fått inbjudan som ska komma.. väntar fortfaranade på några men dem har ju denna vecka på sig. 

På onsdag kommer ju prästen hit och vi ska ju bestämma vad som ska sjungas och läsas.. Så himla svårt när man aldrig har haft dop förut.. men ja det ordnar sig väl. (undrar inte om jag har skrivit nåt om det förut... känns bekant. Men ni får ha lite överseende med att jag är lite lätt förvirrad ibland. :P )

Nej om man kanske skulle ta och lägga sig och vila men tarmen skriker om mat.. så jag får väl ta och äta frukost med Henrik medan jag är vaken och innan han hinner åka till jobbet. 

Have a nice day.

tjing




Söndag igen

och vart tog veckorna vägen egentligen? Idag hann vi med rätt så mycket. Eller man kan säga att vi hann med en hel del denna helg. Vi har grattat folk på födelsedagar och ätit gott och klippt gräset och handlat och ja vad mer har vi hunnit denna helg... 

Just nu sitter vi och njuter av grillad kyckling lite lyftpotatis och en god sås till. Vädret bjuder på underbar värme och solsken! Man ba njuter. Milda somnade precis och vi som skulle till Familjen Hedvalls efter maten.. vi får se hur länge hon sover.. det får ju inte bli för sent. Annars får vi ju hälsa på dem en annan dag. =)

Veckan som kommer blir späckad med allt vad planering innebär. Tisdag blir H hemma och pappa ledig. Då ska jag arbeta. Men vi får se hur lång dag jag orkar med.. :P var ju som sagt över 1 år sedan jag arbetade sist. Men vi blir iaf tre som drar iväg till hemlig ort och kör av några timmar. Blir kanon det. Sen måste jag ju vara hemma för killträningen. Ja det är mycket som ska klaffa som sagt. 

Onsdag kommer prästen hit och ska prata om hur vi vill ha dopet. Men hur vet man det när man inte planerat ett dop förut?? hmm jaja men det blir nog bra. =) För det står snart inte på så är vi framme vid dopet. =) Sen är det sommar. =) 

Tjing




<3

Tack så mycket!


Tusen tack alla vänner och min familj som stöttar mig i mitt nya jobb... fast jag inte riktigt har kommit igång än.. men vi är på god väg. Det betyder otroligt mycket för mig. Jag är kanske inte i mitt riktiga esse än men jag kommer snart. 


Idag har dagen varit till belåtenhet. Jag är rätt så trött i skallen men ja jag har fått tagit det lugnt och tagit dagen som den kommer. Först blev det en promenad på morgonkvisten för att sen åka och gratta Henriks Mormor som fyller år idag. Efter det drog vi hem och fick besök av Mildas Mormor. Hon hade med sig super god kebab tallrik till mig och Henrik. Tack för maten. Sen har vi suttit och myst i soffan. Har lite skallebank men jag överlever det. Morfar arbetade så han fick klara sig utan oss idag. Vi får hälsa på till veckan. 

Imorgon ska Henrik få klippa sig och sen vet vi väl inte vad dagen har att erbjuda. =) Jag hoppas att den blir minst lika fin och bra som denna dag. Hoppas ni har haft en minst lika bra dag som vi. Börjar känna att jag har koll på vardagen. Tur jag har underbara människor omkring mig som finns för mig och min familj. 

Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen. =) Myyyyyyyyys


tjing




Jag kan säga såhär...

att jag är ganska slutkörd just nu men jag tuggar på och hoppas på att fredagen ska sluta så bra som möjligt. Och det vet jag eftersom en del av kvällen blir med en kär kollega!!! Väntar bara på att H ska komma hem så vi kan åka iväg på en gång. Puh vilken dag..jag kommer vara helt slut ikväll och då menar jag helt slut... 

Milda har skött sig bra idag.. dock blev det lite gnäll men hon var naturligtvis trött så hon somnade två svängar. Ikväll ska hon få vara hos farmor och farfar... jag hoppas jag blir färdig tidigt så jag kan hämta henne tidigare.. 

Nej nu så ska jag fixa till mig lite... ha en trevlig fredag kväll gott folk.

Tjing




Snart har Maj månad passerat..

och jag vet liksom inte vart tiden har tagit vägen. Det har varit jobb hit och jobb dit hela månaden var det tänkt. Jag hade sagt att jag ville börja arbeta lite smått i slutet av Maj månad.. men det sa bara svisch så har jag hur mycket som helst som jag ska ha hand om. Men som sagt jag är fortfarande hemma och är mamma ledig så.. nu ska jag helt plötsligt bli Gruppledare för Hälsingland. Och jag som aldrig haft en sådan befattning förut... hur kommer det gå?? =) 

Men med alla som stöttar mig så kommer det gå hur bra som helst. Gäller att hålla huvudet kallt. Jag vill dryga ut mamma dagarna nu innan hon fyller 1 år. Då måste jag ju ta ut 5 dagar i veckan. Så spar alla dagar vi kan.. =)

Nu har mörkret kommit till oss oxå så det är ävl dags att krypa ner i sängen. Lill höna sover sen tre timmar tillbaka. Så det är skönt. Börjar få struktur på vardagen nu och det är så skönt. Hon växer och frodas. Stora tjejen nu. 

Idag var det träning igen för grabbarna... hmm men vart har alla grabbar tagit vägen tro??? jag hoppas att det är sommaren och andra aktiviteter som är den bidragande orsaken. Så att det kommer fler till hösten. För jag vill verkligen inte att det ska rinna ut i sanden.  Det är ju så roligt att träna grabbarna. =) jaja vi rycker upp oss. I Juni blir det beach handboll i borlänge. Det ska bli väääldigt spännande. =)

Nej nu ska jag nog ta och lägga mig... har ett späckat schema imorgon med. =/ i helgen ska jag umgås med familjen. god natt på er.

tjing




gott samvete???

Vet väl egentligen inte hur jag ska börja detta inlägg men jag vet iaf mitt mål med det... och det är väl det som är huvudsaken. Jag kan väl säga att nu är det väl ändå dags för mig att lätta på mitt hjärta och släppa stenen som suttit så himla länge i mitt bröst. Efter idag så kände jag att nu kan jag slänga bort stenen långt åt h.....te!!!! 

Jag har en dotter som har sprungit iväg och blivit hela 6 månader idag precis på dagen. Jag tycker att tiden har flugit förbi och jag hinner inte med. Kan man stanna klockan?? Men nu är det ju inte riktigt det jag ska skriva om hade jag tänkt. För så roligt ska vi inte ha det. Sitter inne med så otroligt mycket besvikelse och frustration just nu att jag inte vet hur jag ska fördela det. Det är tur att H kommer hem snart så jag kan få avreagera mig på nåt utan min dotters närvaro.

Men jag hoppas att ni är nöjda med er insats i att skita i Milda fullständigt. Mig är det skitsamma med utan det är Mildas förlust. Fast å andra sidan är det er, eftersom ni inte har tagit möjligheten att lära känna denna underbara lilla tjej. Jag hoppas att ni mår bra över beslutet ni har tagit denna vecka. Trodde med mina blå ögon att ni skulle ta chansen när den väl kom men icke. Jag är så otroligt besviken över det. Men som sagt jag hoppas ni är nöjda och att ni kommer få det trevligt. 

Milda är 6 månader idag. Vet ni hur hon är?? vad hon tycker om?? vad hon inte tycker om?? ögon färg?? hur lång hon är?? vad äter hon nu?? Hur många tänder har hon fått?? 
Fundera på det en stund och rannsaka er själva... 

Jag känner att jag blir mer och mer besviken över besluten ni tar och att ni låter tiden bara rinna iväg. Ni gör det inte lättare för er och ni slår undan benen på er själva. Jag gör det då rakt inte... 

Nej usch och fy... såra mig får ni göra men Milda är omedveten om era val just nu... men vad svarar jag henne om några år????

....

Vart börjar man egentligen kan man tycka... och just nu i denna stund så tycker jag så. Två dagar har gått och jag har inte bloggat en mening alls.. Men jag har inte haft lusten till att göra det. Och jag vet inte om jag har det än.. Jag kan ju berätta vad jag och Milda har gjort hittills denna vecka.. 

Måndags.. ja vad gjorde vi då??? hmm någon som vet påminn mig gärna.. Tisdagen var vi hemma iaf och bara var.. Onsdag det var igår ja då var vi in på öppna och knäppte kort. =) ska bli himla roligt o se hur dem blev. Och sen idag då tog vi en promenad med Susanna och Agnes för att sen vara hemma. Fick en snabb gäst oxå. Maria kom hit och fick mumsa lite scones innan hon skulle hämta barnen på dagis.. inskolning för minsta.. Ja det står inte på förrän det är dags för oss. =/ men det är inte än.

Ikväll har vi match mot edsbyn.. vi får se hur det går men vi får hoppas på vinst. och naturligtvis ska det tydligen bli sämre väder... men men det är som det är. 

Det var det jag kände för att skriva. nU ska jag hänga tvätt...

....

känner mig inte ett dugg inspirerad till detta... tänker vara tråkig och inte skriva nåt.  Jag kanske får tillbaka lusten snart igen... men luften har gått ur mig så jag kan tyvärr inte säga hur lång tid det tar... men det visar sig..

???=!!!

Fortfarande stop i maskineriet.. Jag vill inte hänga ut någon utan jag håller det för mig själv men jag kan meddela er som undrar att jag känner att jag ser ett ljus i tunneln.. ;) Och det är ju huvudsaken.. 
Inget rår på en med rätt så tjockt skinn på näsan. Jag vet vad jag vill och hur jag vill vara...

så är det bara..

less...

och trött på massa saker nu... är väl inne i en period nu som gör att man känner såhär.. men allt eftersom så klarnar det och man ser det med helt andra ögon... just nu känner jag inte för att skriva nåt här.. jag återkommer när jag vet vad jag ska skriva..... men som sagt jag ser allt med andra ögon nu och det är så uppenbart allting... 

over and out.




Hittade

ett brev i Mildas låda. Ett brev som jag fick för ett år sedan som jag inte öppnade förrän den 12 november 2010. =) Jag läste det igen och tycker det är så fint. Brevet är skrivet av en vän till mig som någon natt innan jag skulle plussa drömde om bebisen som växte i min mage.. visst låter det otroligt men det är faktiskt sant. Jag tänkte dela med mig av brevet till er som läser.. 

"Välkommen till världen Alice Milda Olivia!         sörgården 8/4-10

Jag är så glad över att just du har kommit till världen. Du ska veta att du varit efterlängtad- inte bara av dina föräldrar- utan av många människor. Jag som skriver dessa rader är en av din mors närmaste vänner. Kanske inte så att vi talas vid jämt eller ses så ofta- men vi har ett band som är starkt. Detta bandet är så starkt att jag känst dig innan du föddes. 

Natten mellan 25 &26/2- 2010 så vaknade jag och grät. Med tårarna rinnande ned för kinderna känner jag hur jag håller i dig och ser dig. Först trodde jag att jag höll i min son men han låg lugnt och sussade i sin egen säng. Sen ringde din mor 2 dagar senare och sa att du fanns i hennes mage.

Du kommer till en fantastisk mamma och en härlig pappa. Du kommer att göra deras liv och drömmar kompletta.

Jag hoppas att vi kommer att lära känna varandra och att du och min son blir bra kompisar. Precis som din mor och jag!!! 

Många kramar 
Sara! "

Tack sara för det fina brevet till min underbara dotter!! 
Jag önskar dig all lycka med det lilla fröet som växer i din mage. 

Kramar


Ps. vi plussade den 28 februari Ds.


Nu var det

länge sen jag skrev nåt här på bloggen.. och ja tiden har inte räckt till. Så ni får ursäkta mig för det. Men vad vet jag.. det jag skriver kanske inte är så intressant.. :P  Iaf så har veckan rullat på som bara den och helt plötsligt är det fredag igen och veckan börjar gå mot sitt slut. Maj Månad har inte bjudit till sådär  värst mycket vad gäller i väder väg.. men vi får hoppas att det blir bättre nästa vecka. 

Nu så börjar jag komma igång med jobbet och f o m  juni månad så kör jag på.. ordentligt.. så det blir kanon.. jag kommer även kunna jobba hemifrån så det blir kanoners. pappa Henrik kommer kanske få ta någon pappa dag framöver men det är han värd.. han behöver få vara hemma med lillflisan han också. =) 

Nu är alla dop inbjudningar ute och anmälningarna har redan börjat rulla in.. så det blir nog bra. Det är ju inte sista anmälan än så fler blir det nog. =)

Kan säga såhär att Mildas små risgryn syns rätt så mycket nu och dem känns bra nog när hon suger på fingret.. haha och hon står o startgropen för att krypa... kanske har hon tagit något steg längre vad gäller det men nej ingen ren krypning än. Men jag tror det kan komma.. ;) 

Igår var vi och hälsade på Helena, Isa och Blijf och då fick Milda se hur man kryper på riktigt. Så kanske tar hon efter det.. =) Just i denna stund så är hon påväg in under bordet.. och jag funderar på om jag inte ska ta och hindra henne innan hon kommer för långt.. :P 

Idag tar jag det bara lugnt.. Vi hade hoppats på att vädret skulle vara lite bättre än regn.. men vill gudarna att det ska regna idag... ja då lär det väl få göra det..

Ha en kanon helg nu.. det ska jag ha.. babysim,seriepremiär och mamma träff imorgon... vi får se hur vi känner oss i kroppen på söndag.. :P 

Tjing..




tisdag...

och det är molnigt och kallt ute..=( tidigt i morse var det snö ute.. men tack gode gud för det så var det borta när vi kom upp lite senare. =) vi får väl hoppas att det var det sista som kom från himlen i snö väg för denna gång. Men man vet aldrig vad väder gudarna vill.. så vi får se.. 

Iaf så ska vi vara hemma nu på morgonen.. för att sen åka till kontoret idag igen... lite till som måste fixas. Men det går nog fort. Puh.. mycket i huvudet men bara jag kommer igång så kommer det bli skit bra. jag kommer kunna spara dagar tills milda är 1 år då jag måste ta ut 5 dagar i veckan. SÅ det det blir skit bra. Lite axtra cash är aldrig fel. =) men jag vill ju njuta av mamma ledigheten.. fast jag har ju varit hemma över ett år redan.. men jaja det blir nog bra..


Dop inbjudningarna är klar... en del blev skickad på post igår och en del kommer få dem under veckan... personligen i sin brevlåda.. så jag och Milda leker brevbärare denna vecka.. =)

Milda gör stoora framsteg med att ta sig fram nu.. haha just nu i denna stund som jag skriver detta så utforskar hon hela köksgolvet!! =) Igår hittade hon kattmaten som alltid stått orört på golvet.. som tur var så hann jag på henne... ;)

Nej nu ska jag ta och plocka upp min dotter från golvet innan hon rycker ner datorn från bordet haha.. sen blir det nog mysa i soffan en stund innan vi åker in o hälsar på Anders på kontoret.. kanske att Morfar får besök i båthuset innan också.. måste se hur det går med förberedelserna med båten. =)

ha en bra dag

tjing



Ny månad

är det idag.. och det känns inte som att det skulle vara Maj och att sommaren är här snart. Nej huga utan det känns som höst, blåsigt och kallt. Men så brukar det ju alltid vara just vid denna tid. Men det som har varit så fint väder och så blir det samma visa iår igen. Man trodde att det skulle kanske bli bättre.. men icke.. Men jag är så himla nöjd med gårdagen ändå så jag skiter i vädret. =) 

Först blev det match och den vann vi enkelt, med hela 9-0... för min del fanns det dock inte så himla mycket att göra... utan det var mest att bygga sandslott och titta på fåglarna som flög förbi. :P men det blåste nå så fruktansvärt så jag blev alldeles kall.. så när jag skulle prata så gick det knappt för jag hade ingen känsel i läpparna.. haha Men tjejerna var jätte duktiga. Hela 9-0 är kanon bra. Det lossnade med skyttet ganska rejält. =) Fast det hade ju kunnat bli bra mycket mer egentligen. =) så jag hoppas ni firade segern ordentligt tjejer!! ( det var lagfest igår för er som inte visste.. ;) )

Efter  matchen var det bara att åka hem och börja med maten. Vid Halv fem kom famljen Hisved/Nygren på middag!! så gott det var.. det blev grillat för hela slanten. Gjorde potatis i ugnen och sallad till. Milo hade gjort jätte goda kladdkakemuffins med after eight till efterrätt. Så mätta och belåtna gick vi ner till kasen. Väl där nere så träffade vi på massa olika människor. =) så när kasen väl skulle tändas så blev det så himla hett så det kändes som man hade suttit i solen hela dagen.. billig solbränna... för det var ju gratis att titta på elden.. =) 

Nej idag så blir det till att bara ta det lungt. vi ska hälsa på mildas farmor och farfar en gång iaf.. så jag hoppas att dagen blir fin... vill ha lite värme idag..

ha en bra söndag gott folk. 

ETT STORT GRATTIS TILL FAMLIJEN LARSSON/HEDSTRÖM TILL LILLA KILLEN OCH GUSTAV SOM HAR BLIVIT STOREBROR!!! =)

ÄVEN GRATTIS TILL LINDA "KALLE" KALLIN SOM FYLLER ÅR IDAG!! (SAKNAR DIG.. HOPPAS VI SES SNART!! )

tjing




RSS 2.0