Men satan i gatan

vad långt det blir mellan gångerna jag skriver ibland. Men tyvärr så blir det så eftersom vardagen rullar på med en väldig fart och jag känner att jag inte hinner med. Milda växer så det knakar och hösten gör sig påmind och ja vad säger man. Heelt sjukt vad tiden går fort. Men jag känner att det lätt blir så när man går hemma och sen har en dotter som gör framsteg efter framsteg!! Hon håller på att formas till det hon ska bli nu och hon kommer bli en helt underbar individ!! det vet jag med största sannorlikhet! =) 
Jag hoppas på att kunna börja arbeta när hon fyllt ett år och att henrik blir hemma då eftersom jag har liten dagar kvar så kan vi göra så!! =) Skulle vara skönt om det blev så.. för jag börjar klättra lite på väggarna. Jag ha rju varit hemma sen i Maj i fjol och då är det på tiden att jag får komma ut o ch svettas lite men framför allt ha något att längta efter!! Missförstå mig inte nu med att jag inte trivs i min vardag för det gör jag men ni som har varit hemma med små barn vet ju att längtan efter sitt barn är värt så otroligt mycket!!! När man är hemma hela dagarna så vill man ha avlastning, iaf jag, när karln i huset kommer hem från jobbet. Jag vill vara den som kommer hem från jobbet och släpper alla måsten för att man vill umgås med dem man saknat hela dagen när man varit på jobbet!!! =) 
I helgen är det Handboll som gäller och det kommer bli kanon roligt. Våra grabbar ska lira mot dem gamla avdankade herrarna som lirade för kanske 10 år sedan. =) sen efter det blir det fest. Inte lagfest utan förenings fest!! =) Det kommer bli hur roligt som helst!! Så imorgon är sista genrepet för grabbarna!! =) 

HUr går det då med tävlingen kan man ju undra!! ja jag kör på som vanligt dock har det blivit väldigt dåligt med träning den senaste veckan men jag har spelat två fotbolls matcher iaf så jag har sprungit lite och sen så tänker jag på vad jag äter så jag tror det går bra. För perra tror jag det går kanon för också. Han vinner nog detta.. men jag ger mig inte.. jag ska ge honom en match han sent kommer att glömma!! ;)

Det blir tajm för oss att göra oss klar för stan en sväng idag. Måste uträtta lite ärenden och dessutom ska jag möta upp Christian på team sportia kl 10 när dem öppnar för att vi ska beställa prov overaller. =) så vi i föreningen ser likadan ut!! =) 

Nej nu ska vi klä oss.. tjingeling i svampskogen!!!Älskade Farmor med min Älskade Dotter!! <3 <3 <3

bilderna är för övrigt tagna från när vi var i Örebro och hälsade på min faster och kusiner! En väldans trevlig helg eftersom jag fick träffa min farmor som jag inte träffat på 2 år!!! =) 

Hej å hå

Så kan det vara ibland men ja vad säger man. Ibland får man sova och ibland får man inte sova. Helt sjukt vad man är beroende av sömnen nu för tiden. Jag vill verkligen grabba åt mig alla möjligheterjag kan för att få slumra en liten stund tillsammans med Milda. Men ibland hinner man inte me rän slumra till så är hon vaken igen. Ja jag tror jag behöver lite semester snart... annars kommer denna höst gå åt pipsvängen. Jag är överlycklig över att vara mamma ingen snack om den saken men som ni alla vet behöver även en mamma lite återhämtning ibland. 

Jag vill oxå åka till jobbet och komma hem efter att ha saknat henne en hel dag. Nu blir man glad över att H kommer hem efter jobbet för att få avlastning. Tacka gudarna för att han inte arbetar i stockholm längre. Vad hade man gjort då egentligen?! gått under med största sannorlikhet. Ni kanske jag är knäpp som vill börja jobba redan när hon inte ens fyllt ett år.. men för er som inte vet så har jag varit hemma sen maj i fjol. Jag fick inte arbeta längre och eftersom dem inte kunde omplacera mig så fick jag gå hem med havandeskapspenning. Så då kanske ni förstår att jag längtar tillbaka till jobbet. Visst det är nice att vara hemma men ibland behöver jag oxå "semester" som alla pappor har. 

Nej nu ska jag sluta vara bitter men ibland kommer dem här dagarna över mig och då känner jag att då är allt upp o ner. Inget är som det ska egentligen. Att ha någon som klänge rpå en hela tiden och vill sitta i knäet så man inte kan göra någonting är rätt så påfrestande... duscha kan man glömma, toa besök jo det funkar men då måste barnet sysselsättas. Ja ni vet hur det är ni som har smått eller haft smått. 

Idag behöver jag träffa folk. Jag väntar på ett paket som skulle komma mellan 10-13 idag. sen kan vi börja lämna hemmet. Egentligen borde jag åka till konsum nu innan dem kommer så jag har det gjort. dem öppnar ju 9. Milda ska ju ha lunch snart och jag har fasen inget hemma. =( 

Ikväll ska jag arbeta 3 timmar. det ska bli härligt och få avreagera sig lite. Sen blir det handbollsträning med grabbarna. det blir skönt oxå. Jag känner av min rygg lite så jag tror inte det blir någon träning för min del idag. =( blir så arg.. varför ska det bli såhär nu för?? suck o stön.. 

Nej min bitterhet kommer nog av vädret som är ute eller så är jag bara deprimerad av att det är höst och snart vinter. =(  men ha en underbar tisdag och var rädd om varandra man vet aldrig när livet tar slut!

Jag ska avsluta detta blogginlägg med att skicka mina tankar till Stefan Liv och hans familj som så tragiskt blev av med både pappa och man. Stefan Liv vila i frid!!!

Vår älskade Svante!!! <3

Onsdag morgon

och idag är det dags för personal möte. HUr nu det ska gå. =) men jag tror det blir kanon jag. Henrik drog på jobbet precis och idag ska han till Märsta över dagen för att mäta in nåt. Själv blir vi hemma och funderar på hur vi ska få dagen att gå ihop. Först blir det ju mötet som jag nämnde och sen får jag hoppas att vi hinner träffa Malin och barnen och kanske någon mer mamma. =) Sen ikväll ska vi på räkbåt. Jag ska frossa räkor med jobbet precis som jag gjorde förra året. =) det är ju såååå gott. Vi fick välja mellan räkor och tacos.. och eftersom man äter tacos annars i vardagen så kändes det med naturligt och välja räkor. =) 

Vädret ute är väl inte så lovande heller.. det regnar och vart tog solen vägen som tittade fram mellan molnen på sena eftermiddagen igår. Dock blåste det och det gör det även idag... nej hösten är verkligen här det är bara att konstatera. Deprimerande men vad ska man göra. Man kan ju inte ändra på årstiderna. Vi går mot mörkare tider och vintern närmar sig med stormsteg. Men i o med det så närmar sig även mildas 1 års dag!! och då har det verkligen gått fort. Helt sjukt att vår lilla prinsessa snart är 1 år. =) tänk vad fort tiden går. Och snart går hon och springer runt. helt otroligt. 

Ja som alla äldre alltid sagt... "det är på barnen man märker att man blir gammal". Helt sjukt vad det stämmer nu. =) tiden går sjukt fort. oj oj...

Nej jag ska väl ta och sadla om nu och slänga ihop en god kaka eller nåt som jag kan ha med på mötet. Nåt gott måste man ju ha med och bjuda på. Medans jag funderar på vad jag ska göra för kaka drömmer jag mig bort till ett varmare land med klarblått vatten och en klarblå himmel och stekande het sol. =) för det är ett måste i detta regnväder. 

ha en bra onsdag gott folk. Lördag morgon

Och förmodligen den sista svängen med lite sommar värme.. sen är det nog dags att ställa in sig på hösten. Känns så iaf. Tråkigt men väääldigt sant. 

Idag tänkte jag packa in mig i bilen och bege mig till bollnäs för att kika lite handboll. Både Strand och Härnösand ska dit och spela. Så det blir roligt. Hoppas bara att det går bra för båda lagen. Men en handbollsdag är aldrig fel tycker jag! =) Vet inte om lilla donnan ska få följa med men det lutar väl åt att det blir så. =) 

Snart är ju även denna vecka till ändå och det känns som att det inte var länge sen som det var söndag och man visste att en ny vecka låg framför en. Dagarna bara flyger förbi. Vi har hunnit med både öppna förskolan, arbete, vägning och mätning och diverse saker. Så nog har det hänt grejjer denna vecka iaf. =) 

Nu till veckan kommer vi köra igång med handbollsträningarna för våra tjejer i U5. Grabbarna har tränat i två veckor redan men till veckan är det dags för tjejerna att börja. Det ska bli himlans roligt och se hur det går för dem. 
Vi har så mycket idéer om hur vi ska lägga upp säsongen och vilka mål vi ska ha. Det komemr bli väldigt mycket enkelt spel och inget avancerat utan det enklaste är oftast bäst. kan man det skit bra så räcker det långt. Vill inte skapa oreda i huvudet på brudarna. Nej som sagt det ska bli spännande och se!!

Nej om man kanske skulle ta och hoppa in i duschen och se om man kan få ordning på utseendet även denna gång. :P Ha en trevli helg gott folk. Det ska vi ha!! Vill dela med mig.

Härlig kväll vi hade på lördagen i helgen som var.. Marschaller tändes efter hela älven!! bilar smög förbi och njöt av den magiska atmosfären som utspelade sig i byn!! 

Idag åker vi iväg och mäter oss och väger oss. ska bli roligt o se hur stot lilla prinsessan blivit nu!! Är två månader sen sist. ska bli roligt och träffa Evy oxå. vi ses..
RSS 2.0