Hösten kom med besked.

SÅ var lyskvällen gjord och tänk att det är samma visa varje år.. hösten kommer redan dagen efter. Blåst och mulet men dock lite sol... men man känner att det värmer inte så där jätte mycket. SNart har vi målat färdigt huset. Det är bara kupan som ska målas och fönster smygarna sen så... så kan grannen sluta påpeka att det inte är färdigt här.. ;) då ska jag börja smyga i hans buskar för att hålla utkik på om han blir klar med sin trapp i god tid innan vintern slår till ordentligt. ;) 

Snart drar handboll säsongen igång och iår har vi några tappra grabbar som kommer på träningarna.. men vi hoppas natruligtvis på att fler kommer och gör oss sällskap i höst/vinter!! 
Sen har jag och Helena tagit ett tjej lag oxå. ska bli spännande och se hur det går. men det är jätte duktiga tjejer så det blir nog skit bra!! 

Nej nu ska jag nog ta och springa lite så jag inte hamnar efter för mycket med träningen och förbränningen. Vill ju inte förlora tävlingen med min bror!! =) 

tjingeling i svamp skogen!!

Sommarbilder

TUSEN TACK MALIN FÖR DEM FINA KORTEN!!!!

<3<3<3det var väldans länge sen det här..

Men jag kan säga att vi lever och mår kanon bra. =) Dock tycker jag att sommaren har gått liiiite väl fort men det är väl så det är när man har små barn. =) Idag är vädret iaf fint. Efter två dagar med mulet så var det på tiden att solen kikade fram. 

Jag har börjat röra på mig lite mer än vad jag gjort tidigare och det beror på att jag och min bror har en tävling. Båda två är i behov av att tappa några kilon och då har vi en tävling om vem som går ner mest till den sista november. =) Perra kör på stenhårt och kör efter LCHF dieten medans jag tar ner kaloriintaget och rör mer på mig. Har börjat löpa två tre gånger i veckan och tar promenader nästan varje morgon om jag inte tränar nåt annat. Jag har även börjat gymma. =)  om ni missat det så går jag in för att vinna denna tävling. Vinnaren ska bli bjuden på middag med respektive på valfritt ställe. =)  Det kan man ju inte bara gå miste om. 

Semesterarna är slur och henrik är inne på sin andra vecka efter semestern. Jag har arbetat lite denna vecka men det kommer bli mera eftersom schemat ska läggas för september. Målningen av huset är lite stiltje just nu men det mesta är gjort så det gör inte att det skjuts framåt i tiden. Vi hinner. Svårt när henrik jobbar hela dagarna. Men det är snart gjort. Men iaf så blir det kanon bra och jag ska lägga in bilder på huset före och efter så ska ni få se skillnaden. Det blir skit snyggt. 

Milda växer och frodas har hunnit blivit hela 9 månader och tiden bara rusar iväg. Om mindre än 3 månader fyller hon 1 år. =) Det är sjukt det. Minns förra sommaren som  att en var igår. Med magen ivädret och svullna fotleder men som nu är som bortblåst. Kvar finns en liten degklump på magen som jag är i full färd med att arbeta bort. Det går sakta men säkert framåt.  Har jag bestämt mig för en sak jag då ger jag mig dän på att jag ska klara det!! 

Idag ska vi ta en liten tripp till Hudiksvall jag och Milda. Hälsa på Elina som vi inte träffat på hur länge som helst. Hon har en liten bebis i magen och jag vill ju så gärna se den och känna lite. =) Så ha en bra dag alla och förmodligen ett veckoslut för jag kan inte lova att jag skriver imorgon igen. Håll till godo jag kommer in i bloggandet snart igen!!! =)

Härliga sommar!

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. På måndag börjar henrik jobba igen efter sin semester. Helt sjukt  vad fort det har gått. Vi har nästan hunnit måla hela huset. men det är lite kvar på ena gaveln. Men det blir ju så sjukt bra. Jag är super nöjd. Vilken skillnad på huset. Det är ett helt annat hus. Vi har rivit utanför dörren och tanken är att vi ska bygga trall runt huset till altanen. Men det får nog bli nästa sommar. Sjukt bra kommer det att bli.
I helgen har vi tankar på att åka ut till stugan. Det är ju så härligt att vara där sådan här soliga dagar.. men det är minst lika mysigt när det regnar oxå förstås. Nej jag gilalr verkligen det stället. Vi var där i några dagar förra veckan och vad skönt det var. Man glömmer tid och rum. Man släpper alla vardagliga sysslor och bekymmer.
Nej nu ska jag brottas med ugnen för att göra hemma gjord pizza. gött dä. =) ha en fortsatt trevlig sommar.
Och sorry för att jag varit dålig på att skriva men ni kanske förstår varför när det är sommar och solen skiner.. ;)

RSS 2.0