gott samvete???

Vet väl egentligen inte hur jag ska börja detta inlägg men jag vet iaf mitt mål med det... och det är väl det som är huvudsaken. Jag kan väl säga att nu är det väl ändå dags för mig att lätta på mitt hjärta och släppa stenen som suttit så himla länge i mitt bröst. Efter idag så kände jag att nu kan jag slänga bort stenen långt åt h.....te!!!! 

Jag har en dotter som har sprungit iväg och blivit hela 6 månader idag precis på dagen. Jag tycker att tiden har flugit förbi och jag hinner inte med. Kan man stanna klockan?? Men nu är det ju inte riktigt det jag ska skriva om hade jag tänkt. För så roligt ska vi inte ha det. Sitter inne med så otroligt mycket besvikelse och frustration just nu att jag inte vet hur jag ska fördela det. Det är tur att H kommer hem snart så jag kan få avreagera mig på nåt utan min dotters närvaro.

Men jag hoppas att ni är nöjda med er insats i att skita i Milda fullständigt. Mig är det skitsamma med utan det är Mildas förlust. Fast å andra sidan är det er, eftersom ni inte har tagit möjligheten att lära känna denna underbara lilla tjej. Jag hoppas att ni mår bra över beslutet ni har tagit denna vecka. Trodde med mina blå ögon att ni skulle ta chansen när den väl kom men icke. Jag är så otroligt besviken över det. Men som sagt jag hoppas ni är nöjda och att ni kommer få det trevligt. 

Milda är 6 månader idag. Vet ni hur hon är?? vad hon tycker om?? vad hon inte tycker om?? ögon färg?? hur lång hon är?? vad äter hon nu?? Hur många tänder har hon fått?? 
Fundera på det en stund och rannsaka er själva... 

Jag känner att jag blir mer och mer besviken över besluten ni tar och att ni låter tiden bara rinna iväg. Ni gör det inte lättare för er och ni slår undan benen på er själva. Jag gör det då rakt inte... 

Nej usch och fy... såra mig får ni göra men Milda är omedveten om era val just nu... men vad svarar jag henne om några år????

Kommentarer
Postat av: Viktoria.

Kramen!

2011-05-12 @ 17:05:39
Postat av: Milo

Kram

2011-05-12 @ 18:42:19
Postat av: Sandra

fyfyfy!!!! ryser när jag läser!!

Du är stark pernilla!!!

Massa kraaaamar från mej å alw!!

2011-05-12 @ 19:51:48
Postat av: josefine

För 560 kr (BILLIGT) får du sommarens hetste CONVERSESKOR i sommarens trend: USA-ränderna. Helrätt till tex jeansshortsen.. Passa på, först till kvarn! (STORLEK 38) http://bloppisjosse.blogg.se/2011/may/2-par-unika-converse-inkopta-i-london.html

2011-05-12 @ 20:02:22
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: GratisFilmFörAlla

Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!

Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

2011-05-12 @ 20:08:51
URL: http://gratisfilmforalla.blogg.se/
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 3 nya vinnare imorgon:)

http://anneliih.blogg.se/2011/may/torsdag-dagens-bloggd-1.html#comment

2011-05-12 @ 20:09:07
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: annsoh

Hej! vad händer i helgen :)? vad söt du är kram!

2011-05-12 @ 20:10:28
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: Mallan

Jag är så ledsen för din skull Pernilla! Och för Mildas.

En sån sak som egentligen skulle fungera smärtfritt suger en massa dålig energi.

I slutändan är det de som förlorar på det hela, men trist för Milda att inte ta del bekantskapen då det ändå är ens kött och blod.

Kram till er!

2011-05-12 @ 20:22:51
URL: http://mallingen.blogspot.com
Postat av: Annica

antar att jag är för trött att förstå vad du ville få ut av inlägget? :S

2011-05-12 @ 20:51:09
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Helena

Ju snabbare du kan släppa det, ju snabbare kommer du att inse att det varken är din eller Mildas förlust, det är deras!! Jag har det ju lika och jag släppte taget när jag gick i åttan och sen dess bryr jag mig inte ett skvatt.. Och att sluta bry mig är nog det bästa jag har gjort. Då slutade jag ju ha förväntningar och jag slutade att bli besviken... Självklart är det väl alltid bättre att komma till en lösning men det är inte upp till dig tycker jag, du har gjort det du kan! Kramar

2011-05-13 @ 10:12:28
URL: http://familjenlever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0