Frisör för en kväll...

Så har man gjort karriär som frisör och överträffat sig själv oxå!! Tog bilen och for till näset igår kväll där jag blandade färg och färgade hår för att sen hugga in med saxen.

Jag såg framför mig hur jag ville ha det, letade förbrilt efter en film/instruktions video för klippning på internet men förgäves.. Så jag fick testa mig fram...

Och som jag klippte och det blev ju sjukt bra!!! Min "kund" blev nöjd med resultatet och det är ju det som är huvudsaken!! :-)

Så nu vet jag hur jag ska göra nästa gång... Tror jag!! ;-)


Ojsan

Nu blev det fel igen. Tanken var ju att jag skulle fortsätta min berättelse om när milda kom till världen... Shit vad fel det blev nu... Men jag fixar det sen när jag får mer tid. Det har varit full fart hela tiden med kalas handboll och bara slappa så jag har tyvärr inte hunnit skriva något på bloggen förrän nu.

Vi he tampats med förkylningar och nu är det mamma och pappa som är lite krassliga, milda har blivit mycket bättre men ja vad säger man. Kan ju ta lång tid innan man blir av med den.

Men jag är glad att milda är bättre iaf. Idag ska vi knäppa kort på öppna och det var 6 månader sist. Ska bli roligt och se förändringen på lillhöna. ;) man ser det jämt annars men det blir lite annat när det är kort. Hon har ju blivit så himla stor. Springer , går och pratar för fullt. Hon kan både det ena och det andra. :) hehe sist lärde vi henne hur indianen låter så nu kör hon med det nästan hela tiden. Haha hon är ju för söt. Sen har vi lärt oss att höja handen när man säger Hojt!! Haha så himla söt hon är!! :)

Nej om man skulle ta och göra lite frukost så man blir människa. ;)


Ett år sedan.

Ikväll för ett åre sedan så började allt..Jag kom ihåg att vi satt och kikade på tv när jag fick gå upp någon gång under kvällen för att det molade i magen. Mer än så var det inte.. helt sjukt att det redan har gått ett helt år. Man kan ju undra vart tiden har flugit iväg... Men nu sitter man här vi köksbordet och tänkte tillbaka på tiden för ett åre sedan. Förväntan om vem som befann sig i magen och snart skulle kika ut. Men det skulle ju dröja iaf lite mer än ett dygn innan vi fick träffa den sötaste och mest underbaraste människa på jorden!!! att en människa kunde vara så söt!!!  

Tänkte att jag skulle fortsätta berättelsen imorgon så det blir samma dagar. =) blir ju lite roligare då. =) så ni får hålla er fram tills dess  ;) bjuder på en bild som är tagen några dagar innan Milda tittade ut. ;)
Bagare Sjödin

Så knäppte man på ugnen även denna morgon... Fast idag fick han bara arbeta drygt en timme. Sen var det färdig bakat. Har gjort 2 kladdkakor, 2 tosca kakor, chokladbollar, silviakakor, snickerskakor, chokladkakor, pepparnötter tigerkaka och slutligen bullar. Känner att det kanske räcker. Nu har jag inte tid att baka nåt mer. Blir två tårtor på lördag sen får det vara! :) känner att jag inte gjort nåt annat än o bakat. Men det är ju roligt också! Så på lördag blir det kalas om någon hade missat det. Hejja milda som fyller 1 år och Henrik som har fyllt 35 år!! Full stuga!

Ska bli spännande och se hur milda kommer reagera med alla paket och fika och framförallt folket!! Våran lilla tjej har blivit stora tjejen! Hon är ingen liten bebis längre utan hon är ett barn! Det blir väl så när man börjar gå vid 10 månader!! :D hela hon förändrades. Nej nu ska jag ta och lägga lillhöna som somnade i mitt knä medan jag skriver detta. Sen ska jag ge mig på över våningen som behöver städas! Ha en bra dag!


Skön lördag!

Så då var man påväg hem från Dalarna och samhället Nås, efter en handbolls match med div 4 laget! Det gick kanon bra. Vi vann med 22-19. Så det var tur att jag gjorde 3 mål annars hade vi inte vunnit! ;)

Familjen väntar där hemma och jag längtar efter soffan och att få mysa ner mig med dem jag älskar! Imorgon blir arbete igen och sen hoppas jag att jag hinner se handboll på hallen.

Imorgon ska vi hämta nya stolar och det ska bli så himla skönt i får stolar till köket som man kan sitta på, utan att behöva vara rädd för brakande stolar! ;)

Helt sjukt att milda snart fyller 1år! Det är en vecka kvar och jag ställer mig frågan vart tog tiden vägen??? Jag är nöjd med livet och njuter av varje stund som jag får se lilla milda hur hon är och vilken personlighet hon kommer få!! :) mammas lilla gullhöna!! :) ha en bra lördag.... Det ska jag ha!


RSS 2.0