vart tog vägen vägen???

Haha måste ju bara berätta om dagen som varit. Vi packade in oss i bilen och styrde kosan mot Näset, för prmenad med mammorna Malin, Sandra och Sanna med barn. Vädret var toppen och solen sken. Kunde inte bli bättre. Eftersom vi var 4 vagnar så ver det svårt att gå i bredd så vi gcik ju efter varandra när det kom bilar.. vi lessnade ganska fort på det så vi tog en väg som inte alls var lika trafikerad som skulle ansluta vid en större väg. Tanken var att vi skulle vända tillbaka sen samma väg som vi kom... 
sagt och gjort. När vi kommit en bit på den plogade vägen så slutar vägen att vara plogad... Vi ser bara ett skoterspår som ledre över en åker och sammanstrålar med en stor väg. Jaja vi testade väl för att se så att det gick att köra vagnarna på snön... det gick men det gällde att hålla sig på skoter spåret. Annars gav det vika. Det var ju tur att jag och Sanna hade på oss våra absolut bästa vinter kängor... haha ( löparskor). Vi var rätt blöta när vi kom tillbaka. Jag skulle betala vad som helst för att få en bild på oss när vi går över åkern.. för nog passerade det bilar allt. ;) 
Vi kände alla fyra att vi borde nog ta stora vägen tillbaka och det var tur det.. vem vet om när vi hade kommit hem då?! ;) När vi kom tillbaka köksade jag och satte ihop en taco paj. Vi var ju hungriga alla fem... fast Sandra var hungrig redan när vi gav oss ut ca 1.5 timme innan maten stod på bordet. =) Nej det blev en jätte mysig dag i Näset.  Så nu har vi precis kommit hem från Svärmor som fyllde år idag. Fick jätte god smörgåstårta som hon hade gjort. Med mycket räkor och god fyllning. Milda har skött sig exemplariskt idag. Blev dock lite grining hos farmor och farfar men det blev bra när hon fick lite mat i magen. =) hon sover gott nu. 
Kanske dags att lägga sig... imorgon väntar ännu mer kalas och spel kväll hos Familjen Olsson. 
Trevlig helg.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0