Nya sängar...

Nu så är det gjort. Igår var vi in på Jysk och bställde nya resår madrasser.. det var på tiden. Och vi har ju samlat på oss presentkort också så nu när Jysk kom ut med sitt senaste reklam blad slog vi till. Det blev två hårda madrasser 90x200 med en 180x 200 stor bäddmadrass. Så det här blir kanon. Sen beställde vi skenor till sängarna. Vita så det blir perfekt. Det skulle tydligen vara bättre än benen.. så det blir ju kanon. Sen är det en massa annat som ska fixas till den nya sängen men det får vi ta pö om pö. Bla ska vi köpa antingen en säng ram eller en sänggavel bara. Vi får se hur vi gör.  Men den gamla sängen ska ut iaf.. får se om vi slänger ut den på blocket eller nåt.. den är ju gammal och sliten men va fasen kanske finns någon själ som vill ha en säng. jaja vi får se hur vi gör. =)

Igår gjorde jag iaf tårtbotten och smörkrämen så när vi kommer till Näset ska Neo få vispa grädde och skära bananer. =) Sen ska vi montera tårtan. Så det blir perfekt. riktigt sliskigt och mumsigt. Lilla Milda somande tidigt igår kväll och vaknade första gången vid kvart i tolv tror jag. Då fick pappa Henrik gå upp och natta om henne igen. Sen vaknade hon vid kvart i tre igen då fick hon mat. Sen sov hon i några timmar till så vi gick upp halv sju. Hon gnällde till några gånger däri mellan.. men hon somnade som tur var om. Så nu sitter vi här kl 07.30 och kikar på canal +.

Nej om man skulle ta och äta lite frukost. =) funderar starkt på havregrynsgröt... men vi får se.. har fil och yogurt också men jaja det visar sig. =) Ha en bra dag för det ska jag ha.. ikväll blir det att träna grabbarna i handboll. ska bli spännande. =) mer om det sen. 

Tjing

Kommentarer
Postat av: Helena

Det brukar bli mer jobb än lön med att sälja gamla, stora saker!

2011-03-08 @ 08:35:48
URL: http://familjenlever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0