Vilken dag det blev..

Anlände hos Malin vid 10 ungefär.. kom hem vid kvart i 6. Nu har jag gett Milda lite gröt och morot och potatis blandning. Det gick hem men hon åt inte upp det. SÅ jag misstänker att hon inte var riktigt sugen på det just nu. Men jag skickar med en flaska ersättning till pappa ifall hon skull bli hungrig. Jaja det visar sig när dem kommer hur det har gått.. Själv ska jag nog mysa ner mig i soffan och bara njuta och tycka synd om mig själv för min onda läpp. Hoppas att det ger med sig snart. Det är så obehagligt. Fortfarande svullen. Jag kan inte skratta och jag kan nästan inte tugga.. det är så himla bökigt just med att inte kunna röra läppen. men jaja det blir bra.. ska sluta klaga över det nu.. börjar bli tjatig nu känner jag. men men det får ni ta... Nu ska jag gå upp o lägga på soffan. go kväll

tjing



underbara barn..

Jag blir så glad i hjärtat när jag tittar på henne och när hon ler med hela ansiktet!! men blir så ledsen när jag inte kan le mot henne.. inte just nu iaf.. Men jag försöker visa henne att jag är glad ändå. =) Jag fick sova en liten stund på soffan iaf.. så jag känne rmig hyffsat utvilad.. elle rutvilad är väl ändå synd att säga.. :/ men jag fick slumra till iaf.. power naps som jag brukar säga... Nu ska jag försöka fixa till mig... borsta tänderna kan jag fet glömma men jag har inte tänkt hångla med någon idag ändå.. ;) förrän ikväll.. men han får vänta ett tag till emd det ändå. ;) 

Solen skiner och det är underbart vackert ute nu. =) mysigt. Så hej på ett bra tag nu..

tjing



fy fasen...

vad ont det gör.. och jag har en fläska läpp av dess like.. när jag låg där på operations bordet så tänkte jag att detta måtte jag väl ändå klara.. jag har ju för bövelen fött barn. Har man varit gravid i nio månader och fött barn oavsett vaginalt eller kejsarsnitt så klarar man fasen precis vad som helst. Och det gjorde jag också. Det som gjorde mest ont var den där förbaskade bedövningen. NI som star bedövning när ni går till tandläkaren(jag hör även till den kategorin) vet att det känns.. men nu var det ju så att denna bedövning skulle göras i min underläpp.. och två gånger stack dem mig. Pang sa det så hade jag jordens fläskläpp. Botox släng dig i väggen. Haha

Innan Läkaren började klippa och skära så tog han en pincett och nöp mig för att försäkra sig om att jag inte kände någonting.. och han hade rätt.. jag kände just ingenting. Så han började skära och klippa och jag hörde verkligen hur han klippte.. stackars min läpp tänkte jag. Men jaja det blir nog bra tillslut. Sen var det ju dags att sy... och fem stygn slutade vi på innan det var klart. Hårda direktiv om att jag inte fick utöva någon idrott och inte äta fast föda på ett dygn.. men med lite efter tanke så måste han ha menat fler dygn. För hur fasen ska jag kunna äta med min fläskis??? 

Jaja min tanke var ju att jag skull träffa två av min go hönor uppe i Hudik.. men jag fick så himla ont när bedövningen började släppa så jag var tvungen att ställa in det. När man ändå var i hudik och ville träffa dem. Men jag får packa in Milda i bilen nån dag fram över och hälsa på dem. Ingen alvedon hade jag med mig heller så det var bara att sätta sig i bilen och fara hem. 

Påvägen hem ringde jag Malin och snackade lite.. försökte iaf.. haha gjorde mitt bästa och jag sa till henne att jag kommer aldrig lägga mig under kniven. För det är fasen inte värt det.. ok det blir säkert jävligt snyggt men jag känner att det är inte värt det. Vi bestämde iaf att Jag och Milda skulle komma ut till näset imorgon(läs idag) och träffa henne och Anna + barnen. Vi ska hjälpas åt att ordna det sista för dopet på lördag. Men jag vet inte hur jag ska klara det för jag vet inte om jag fixar att hoppa över fikat om Malin har bakat något gott. =) Men man kanske kan pilla i sig några smulor om så blir fallet. =) 

Igår kväll satt jag i soffan och tänkte att imorgon ska jag baka Scones till frukosten... men tanken slog mig strax efter att hur fasen ska det gå till.baka är väl inga problem men att äta dem blir värre... så jag får väl längta efter scones lite längre än annars... 

Natten gick hyffsat.. Milda har ju svårt att sova pga täppt näsa men det gick som sagt rätt så bra... jag hade lite svårt att sova ändå pga läppen. Vaknade med ett ryck imorse av att jag högg framtänderna i läppen. Hjälp tänkte jag nu gick väl hela skiten upp... men det klarade sig ra. Det kändes väl värre än vad det var... Men jag får vila ikväll. Henrik skulle ta med sig Milda på fotbolls träningen så det blir lite egen tid ikväll. Och det kan nog bli skönt. =) 

Jag ber till gudarna att mitt nya SIM kort kommer imorgon med posten. Annars börjar jag gråta.. vill ha det innan helgen jue.. men jaja den som väntar på något gott.. väntar alltid för länge. :P

Nej nu ska jag försöka få mig nåt ätbart.. vad det nu ska bli när jag tänker efter. Men snor strängen från Mildas näsa ryker först.. ha en bra dag...

tjing



jo förresten..

Det blev iPhone 4... har ju suktat efter en så himla länge.. så jag vet att jag hade ångrat mig om jag inte hade skaffat en... så nu väntar jag bara på nytt SIM-kort så jag får komma igång någon gång.. står och trampar i startgropen nu....




Onsdag...

Nu så har nästan hela onsdagen gått och halva veckan har gått... jag har redan hunnit träffa Malin två gånger.. haha Men det är ju så himla roligt att träffa henne och hjälpa henne. 

Idag har jag varit upp till Hudiksvall och på sjukhuset. Skulle operera bort min ärrbildninga jag fått på läppen.. shit vilken fläskläpp jag fick.. haha Men satan vad ont det gör nu.. :/ hungrig som en gnu är jag och det enda jag får äta just nu är flytande.. =( det var ju taskig tajming att jag inte åt innan jag opererade mig. men men sånt man får leva med.. jag kan ju äta sen istället.. får se om jag gör iordning nån soppa som jag har hemma. För Henrik står det Korv och makaroner på menyn.. hade gärna velat ha... men jag får avstå... 

Väntar på att svärföräldrarna ska komma så dem får träffa Milda lite. Nu ska jag titta när Henrik äter... avis.. svar ja..

tjing




Helt slut..

Måste säga att det känns i heeeela kroppen att man varit gravid i 9 månader och inte kunnat träna som man är van med att göra året om.. så vi får se hur lång tid det tar tills man är fit igen.. haha Aldrig antar jag.. :P
Nej då det ska nog gå att ordna.. bara det blir helt bart på vägarna så ska jag ge mig ut i blåsvädret. =) 

Ikväll så tränade jag grabbarna igen och gud vad roligt det är. =) dem är så himla duktiga som kommer varje tisdag. Det är så sjukt svårt att lära sig spela handboll äldre dar.. Börjar man när man är liten så är det ju en sak men börjar man när man är äldre då blir det lite svårare.. man kanske sätter högre krav på sig själv och då gör man det bara svårare för sig. Men jag tycker grabbarna gör det jätte bra. Så nbu hoppas jag att det kommer fler så det tillslut blir ett lag som kan lira i seriespel. Tänk vad roligt det skulle vara. =) Men vi får se om ett år så kanske vi har ett lag som är redo att lira boll. =)


Nej idag så blev det en sväng till Näset och jag och Milda umgicks med Malin och Milla. Det var som vanligt super trevligt och vi åt gott och fikade gott. Det blev en hel del planering också. Så imorgon kommer Malin och hämtar mig innan 9.30. Då ska vi in till stan och handla. Dem ska ju ha dop på lördag och det ska göras Smörgåstårta. Jag ska hjälpa till. =) Sen drar familjen Sjödin till Hudiksvall.. När vi kommer därifrån det vet vi inte.. 

Dem två sista dagarna som kommer blir till att köra stenhårt med Malin och Anna. Planering och förberedelser inför dop. =) Så himla roligt att hjälpa till. 

Men nu så tror jag nog att jag ska lägga mig och ladda batterierna.. 

tjing




=)

Jag är lyckligt lottad som har så många underbara människor runt om mig. =) Mys promenad med Pillan nu på morgonen, träff med Malin och milla står på schemat... samtidigt som min kära kollega och vän vill fika med mig och Milda idag.. och då ska gulliga Jenny med. =) hur ska jag få ihop dagarna??? Hur ska jag hinna träffa alla underbara människor egentligen?! Oavsett om jag träffar er eller inte så är jag upp över öronen lycklig för att ni förgyller min vardag!!! =) tack. Och tack även till alla ni andra som inte ska träffa mig idag... vi träffas andra dagar! ni förgyller min vardag ni med. =) ingen nämnd ingen glömd. =) 

ville bara säga det...




dags att förlänga abonnemanget..

Hjälp mig att välja... iPhone eller HTC. För och nackdelar. Jag är så himla kluven...



Förkyld...

Så har inte Mildas förkylning gett med sig så jag vet inte hur vi ska göra idag. Tanken var att vi skulle hälsa på Milla och Malin.. men jag tror vi måste hoppa det för hon är så himla gnällig och sen är hon riktigt rosslig i näsan. Och Milla ska ju döpas på lördag så jag vill inte att hon ska bli dålig till dess.. men vi har bokat in att vi ska vara där på torsdag och fredag så vi får väl kurerar oss till då.  Ihopp om att Milda är bättre. Hon har ju inge feber men en förkylning är alltid en förkylning. Så vi får väl se hur vi gör.. 

Jag blir tokig.. varför ska det vara såhär för?? =( vill inte att vi sak vara sjuka men det är sådan tider nu. tycker hon har varit så länge nu men mer eller mindre. jaja det blir väl bra så fort solen och våren kommer. 

tjing



födelsedag..

Firade min bror idag som fyllde 39 i lördags.. samma dag som svante fyllde 3. Sen har vi inte gjort så mycket idag.. förutom att vi tog en promenad på 1,5 timme. det var jätte skönt.  Svante var jätte nöjd. Nu sitter man i soffan  och kikar på en unge i minuten och funderar vekligen på att man gått genom det. Känns så himla overkligt. Men det är ju det absolut bästa som man kan vara med om. Helt sjukt vilken känsla när man får upp dem på magen efter allt jobb man gjort. 

Jag hoppas på att dagen imorgon blir kanon. Vi kommer börja dagen med en promenad med Pillan.. (Pernilla Eriksson för er som undrar) ska bli skönt att komma ut tidigt på morgonen. Sen drar vi till näset för att umgås med Milla och Malin. =) stod visst bakning på schemat imorgon. Nice!!

God natt och vi ser fram emot morgon dagen. =)






Måndag o ny vecka igen...

Tiden bara rullar iväg.. sjukt att Mars snart har gått och April står för dörren. Hoppas att denna månad går undan.. känner det. Imorse vaknade jag med flimmer för ögat igen.. och jag bad Henrik ta Milda som naturligtvis vaknade i samma veva. Jag var tvungen att lägga mig och det gick över efter två alvecon och lite sömn. Men nu sitter man här efter en lååång härlig promenad i solen ooch känner att skalle banken finns där. Men det är inte i värsta laget iaf. 
Vi fick oss en redig promenad och det var så himla skönt. Vägarna börjar tina upp och det är lättare att ta sig fram. Det är vår i luften. 

Nu ligger min lilla Prinsessa och leker på golvet. Man hinner ju inte mer än lägga ner henne så rullar hon över från rygg till mage. =) Hon har även kommit på idén om att backa istället för att ta sig framåt. =) När jag la ner henne i vahnen för att gå ut så var det nästan så att hon ville göra sit ups. =) ville verkligen int eligga ner men jag var ju tvungen att tvinga henne att göra det eftersom hon inte får sitta upp än.. För jag var tvungen att ta bort liggdelen på vagnen för den var så kort och Milda växte ur den ganska fort. Men det funkar minst lika bra det!! 

Gud vad jag önskar att det var sommar nu så man kunde gå ute i bara shorts eller i klänning men som det ser ut så får man vänta ett tag till iaf. =( men den som väntar på något gott den väntar aldrig för länge. Längtar tills Henrik kommer hem. Men det är bara tre timmar kvar till dess. Under tiden ska jag och Milda städa lite här hemma. Dammsuga och plocka lite. Solen värmer upp huset så jag tror jag ska öppna lite fönster och vädra lite. LÄtt att det blir alldeles för varmt här inne.  Skönt med frisk luft. 

Nej nu ska jag ta och göra ett ryck. Så det blir nåt gjort.. Lilla Milda grina illa.. vill nog inte ligga på mage nå mer just nu.. 

Tjing


Familjen Olsson

Tusen tack Familjen Olsson för en mycket trevlig kväll igår. =) 
Vi mumsade tacogratäng och hade tårta till efterätt men det var bara jag och frun i Huset som tog en bit. Så vi fick med oss hela hem. :P Vi spelade Helt Hysteriskt igen och det var himlans roligt.. Bara för att tillägga så blundar jag när jag skriver detta.. gör om det ni om ni kan.. :P 
Plump blev det också.. det var super länge sen jag spelade det så det var kanon roligt att spela. Man spelar för lite kortspel nu för tiden. Mer Kortspel till Folket. 

(tilläggas bör att på somrarna spelas det chicago ute i stugan så kortleken glöder!! och det blir även så iår. =) )




Söndag

Nu så har vi vaknat efter en timmes avdrag på dygnet. Hyffsat utvilad är jag iaf. Milda och Henrik hade varit vake ett tag när jag klev upp. Så idag blir det lugnt.. Jag ska iväg på Me and I party till syster min i Vannsätter. Henrik och Milda får stanna hemma då. Kan vara skönt och få komma iväg ensam någon timme. Men jag har ju börjat fått det nu mer och mer. =) det är skönt. Man saknar familjen mer då. =)

Snart har Mars passerat och April står för dörren.. I April så kommer även påsken. När påsken är förbi då anser jag att det Äntligen är Vår. Och eftersom Påsken infaller i slutet av April iår så blir det ju ännu mer vår när den är förbi. =) Varje lång fredag så Sitter vi tidigt tidigt på en sjö någonstans och Anglar. Men ifår får killarna klara sig utan mig. Jag får stanna hemma med Milda. Men jag tror att vi kommer ge oss iväg och hälsa på under dagen.. beroende på vid vilken sjö dem sitter. Men risken finns att Sjöarna inte håller iår. Efter som det blir så sent iår. Men vi får hoppas att den håller så grabbarna får komma ut lite. 

Tänk vad fort tiden går. Helt sjukt egentligen. Snart blir milda 5 månader.. då ska hon få spruta igen. Ska man verkligen behöva genom lida det igen.. och jag misstänker att det blir värre för varje gång eftersom dem blir mer och mer medveten om det. Men vi får hoppas att det går bra ändå. =) Men det är 2 veckor kvar till dess så... vi njuter av att hon är 4,5 månad först.

Nej nu ska jag umgås med min man en stund.. eftersom jag blir borta någon timme under dagen.. för Milda sover nu. Då måste man passa på. =) 

Trevlig Söndag på er gott folk. =) 
Tjing



Nu så...

Nu packar vi in oss i bilen.. lill donnan har vaknat..=) jippi!!! 



I väntans tider..

Ja ni läste rätt.. jag och Henrik går i väntans tider. =) Men inte för att vi har satt ett frö. Vi väntar på att Milda ska vakna.. hon sover en liten middags lur. Det ska bli middag i Näset och vi ska ju vara där typ nu.. gärna nyss. Men jaja det är så när man har barn. Vi är klara att åka så fort hon vaknar iaf. =) Så snart kommer vi Malin, Fredrik Neo och Milla!!! =)

Tjing



Lördag eftermiddag.

Blev en sväng in till stan för att kika på Företags hockey. Stannade ingen längre stund. Vi fick träffa Micke iaf. Sen for vi till Barnenshus och ÖoB. Hittade ett par vantar till Lilla Milda för 10kr. Det var ju bara att slå till.=) Sprang på Malin och Madde som var i farten. Vi planerade det sista inför kvällen så snart packar vi in oss i bilen och styr kosan mot Näset. =) jippi tjoho. 

Just nu är det en tårtbotten i ugnen som ska bli klar... cremen som ska vara på är klar. Mumsigt värre. Vi packar även ner spelet Helt hysteriskt.=) kan ju bli så att det blir lika tokigt som förra gången,haha.
Nej nu ska jag nog slumra en stund på soffan... så jag orkar med kvällen.. dem är ju som vi dem där från Näset. :P

tjing



forts. Snickerskaka.

Bara så ni vet så smakade snickerskakan skita gott. =) Så nu delar jag med mig av receptet..


SNICKERSKAKA (dubbel sats)

2 dl socker
4 dl sirap
2 brk jordnötssmör (=680 gram)
500 g blockchoklad
2 dl kokos
2 liter rive crispies

Blanda socker,sirapoch jordnötssmöret i en kastrull. Låt det smälta ihop i ca 5 min. Blanda i kokos och rice crispies. Smält blockchokladen i vattenbad under tiden. Bred ut jordnötsblandningen i en djup ungsform och häll över chokladen, låt svalna i kylen. 

=)


Tidig frukost..

Vi bestämde oss för att vakna vid 6 tiden idag.. så nu sitter vi vid bordet och ska äta frukost. =) Mumsigt, för mamma är jääääääääääätte hungrig. Solen skiner och det är blå himmel. Man kan bara inte misslyckas med denna dag.. Det kan bara bli en underbar lördag. 



Böcker...

Glömde berätta att jag fyndade barn böcker när jag var in på Coop och handlade. 15 stycken köpte jag och dem kostade 10 kr styck. =) Läckert tyckte jag. så nu ska Milda läsa böcker som aldrig förr. haha 

Coop har sina goda stunder dem med. =) Dem ville väl bli av med det så då hjälpte jag dem. Snickerskakan har iaf kallnat och jag har inte hunnit smaka på den.. men jag ska passa på att göra det imorgon. =) Men den luktar ljuvligt iaf. 

Tusen tack Askers för middag och trevligt sällskap ikväll. Trots att lilla familjen somnade på soffan, golvet och i fåtöljen.=) 

Natti natti


Grattis Svante!!

Idag Fyller Svante 3 år!!! 



Världens bästa hund.






Fredag

Slängde ihop en Snickers kaka innan vi lämnade hemmet. =) Så den står i kylen och gonar sig lite. Mumsigt värre. Recept kommer sen när jag har smakat så den smakar ok. =)

Nu har vi iaf intagit god taco gratäng hos svärisarna. Riktigt gott var det. Nu väntar vi på att farbror Micke ska glida in i hallen efter match i söderhamn. Det är ju företagshockey i helgen. Han har inte träffat Milda på några veckor. Så det ska bli roligt att han ska få träffa henne. Nej nu ska jag kolla på Let´s Dance igen.

Tjing

           




Mosboken den andra..

Så har jag beställt Mosboken.. tyckte det kunde vara roligt att ha den.. och dessutom bra eftersom jag ska försöka göra så mycket mat som möjligt själv. =) Tycker det är lite roligt också. Fixa och dona.. det är ju inte så lång tid så man kan lägga den tiden.. försöka göra storkok så man får lite av varje.=) nej jag tror det kan bli bra.. 


Arbetsmobil..

Fick veta igår att jag kommer tilldelas en ny arbetsmobil. =) jippi kände jag. äntligen. Men frågan är ju bara vad ska jag ha för en mobil?? hmm jaja det ordnar sig. Jag skulle kolla ut en på nätet och sen skulle jag och Bosse gå och hämta ut en. =) men först måste jag ju få ett nytt nummer på jobbet. Det börjar röra på sig lite grann.. =) läckert tycker iof jag.. Ska bli skönt och få arbeta lite igen.. eftersom jag snart inte har arbetat på över ett år. 

Men snart så är jag ute i svängarna igen.. så se upp alla människor... here I come.. :P

Fredag morgon

Såååå börjar även denna vecka gå mot sitt slut. Så vart tar tiden vägen egentligen?? ja säg det den som vet. Hela veckan har ju bara flugit förbi som en vind. Snabbt och effetktivt.. Vi har hunnit med både att träffa mammor och kollegor. Kommit på att våra sköna sängar inte har blivit beställda till att vi ska på middag ikväll.. just ja.. middagen är ju inte avklarad än men snart så är den det. =) Idag blir det BVC och dietist sen efter det ska vi på Kappahl och byta en jacka som Milda fick av Mormor och Morfar igår. =) Vi vill ha en storlek större. Så vi får hoppas att det finns. Det är ju nästan för litet att köpa 74 till henne.. då kommer hon inte kunna ha det så himla länge.. känns det som iaf... Så det ska vi göra också. Sen blir det en sväng på kontoret även denna dag för att kolla lite så schemat kommer till mina Kollegor. 

Mat ska vi hinna handla till Stackars lilla Svante som bara fick ett halv mål mat nu på morgonen. Igår fick vi även en massa kläder av Maria.. men det kanske jag sa igår redan. Så himla snällt. =) Tusen tack igen. 
Imorgon hoppas jag att det blir fin väder. =) . En promenad brukar kunna sitta fint. 

Men nu är det fortfarande Fredag och just nu sitter jag och kikar på min underbart söta dotter. Jag har precis hämtat upp henne från golvet där hon rullar runt från rygg till mage innan man ens hinner lägga ner henne. =) Så ligger hon på mage en stund för att sen bli dö less på det, och gnäller tills man tar upp henne och gör om samma sak igen. hihi Men nu sitter hon i matstolen och kastar ner sin tygbok ihopp om att den ska komma upp igen. Men den kommer inte upp så länge inte jag hämtar den.. så himla söt och titta på för hon verkligen sitter nästan dubbelvikt för att titta på den, där den så fint ligger på golvet. =) 

Igår fick hon ersättning tre gånger och det funkade hur bra som helst. Men jag hoppas snart på att jag kan ge henne gröt. Vi är inte riktigt överrens hon, jag och gröten. Gröten vill inte stanna kvar i Mildas mun medan jag ger mer och Milda räcker ut tungan så gröten stannar på haklappen. gullunge!! ♥ Men det blir nog bra i längden.. hon ha rju för bövelen bara ätit gröt i 2 veckor.. 

Till veckan blir det fullspäckat igen.. bl a ska Svante få sin 3 års spruta och jag ska till Hudik och sen ska vi ut till Näset och hjälpa Malin. =) Ska rulla chokladbollar jag. =) 

Nej nu så är det nog dags att göra ett ryck.. klockan har ju ändå lyckats bli 7 denna underbara fredag. Så trevlig helg gott folk. Jag veta att min tid för bloggande brukar sina när det kommer till helg så ifall jag inte hinner blogga... Önskar jag er alla en trevlig helg!! 



Mammas gohöna!!!

Vart tog dem fina sängarna vägen??

Den 7 mars åkte jag och Henrik till Jysk för att beställa nya sängar, eftersom jag sover i en sacko säck just nu. Så mjuk är den. Iaf så hittade vi en som vi ville ha och vi gick till disken och beställde den. Det skulle ta ca 1 vecka kanske 2. Vi hade ingen brådska sa vi.. vi lämnade butiken glada i hågen över att vi äntligen skulle få nya sängar....

1 vecka går....

2 veckor går....
På Måndag är det 3 veckor sen som vi beställde våran säng..Så jag åkte in till Jysk idag och frågade lite snällt vart våra sängar tagit vägen... hmm av någon konstig anledning så hade inte beställningen kommit iväg och det hade inte kommit några sängar. Med andra ord vi hade inte gjort någon beställning. Tydligen så hade sängen som vi beställt utgått ur sortimentet.. hmm och ingen hade varken sett eller hört nåt.. så beställningen var borta.. 

Så det gjordes en ny idag och den kommer nästa måndag.. 
Vi skulle kompenseras... och det kan jag lova att vi ska få  också... 
Dåligt less man blir då... jaja det är som det är.. 



Snart hälg!! =)

Idag blev det inte heller någon promenad men det blev fika på Lumavägen. =) hihi skit goda "snickerskakor". Så himla goda så jag tog alla tre som blev upplagda på kakfatet. Jag fick äta upp alla om jag ville för ingen i huset tyckte om dem så där jätte mycket. =) Dem var sliskiga men ack så goda. =)

Var inte på kontoret och visade upp schemat för anders.. och det fick godkänt från honom men det slutgilltiga kommer från kollegorna som ska arbeta efter det. Hrmm.. det visar sig till veckan om dem blir nöjda. =) 

Så nu är man hemma igen efter en sväng till mammsen och svempsen. =) Mamma åkte och tränade och Svempa åkte och hälsade på en kömpis som bor ute i skoooogen. =) 
Mötte Henrik i dörren för han skulle iväg på träning. MIlda sover så jag sitter här ensam.. =) sköööönt. ska inta soffan strax.
Tjing



Aj aj vad hade vi här då???

Kom in i sovrummet och vad hittade vi i sängen?! :P Pojkarna som verkligen tycker om varandra. =)



♥♥♥

Go höna!!

Blir så otroligt varm i hjärtat när jag tittar på henne.. min lilla solstråle. Här ligger hon på golvet och är hur nöjd som helst. =)





Det var ju lite gott med gröt ibörjan iaf... nu är det mest bara roligt o spotta ut det.. ;)vad vet jag det kanske är mamma som väljer fel tillfällen att smaka gröt på.. =)



Härom kvällen så somnade min lilla Ängel i pappas famn.. 





Hur söt får man vara på en skala egentligen?! =)

mörron...

Äntligen så har vi vaknat... eller ska man verkligen säga äntligen?? :/ jaja men vi är vakna nu iaf. Milda kommer somna om igen när hon har varit vaken en stund. Nu undrar jag vad hon sitter och funderar över. Haha hon har fäst blicken på något och sen rinner dreglet  eftersom hon nästan har hela handen i munnen. Jag hoppas att vi hinner med en promenad idag med Maria och Tova innan vi ska in till kontoret igen. Det var ju så himla länge sen vi sågs... jag säger det igen men jag får väl vara tjatig då. :P 

Imorgon är det fredag IGEN... såhär känns det... VART TAR VECKORNA VÄGEN???? HALLÅ!!!!! Är det såhär fort det kommer gå resten av livet? Alltså det är helt sjukt. Återigen så tyckte jag att det var söndag kväll igår och det skulle bli ny vecka. Men helt plötsligt är det fredag imorgon igen. jaja det är ju som det är och väldans skönt med helg iaf. Imorgon skulle det bjudas på Middag hos svärföräldrarna. Farbror Micke skulle visst komma hem också... så då får Milda träffa sin blivande gudfar!! =) Det ska bli jätte trevligt. 

Men idag är det fortfarnade torsdag och jag känner att den har börjat bra och att jag känner mig hyffsat utvilad. Milda var lite körig inatt men det gick bra ändå. Har börjat bli riktigt trött på nätterna och somnar lättare med henne bredvid mig nu än tidigare. Jag somnade även på soffan så jag missade upplösningen av Sveriges Mästerkock, så slutet fick jag se på TV4 Play. Haha bra gjort där.. men men kan inte rå för att jag är trött på kvällarna. Jag kliver upp mellan 6 och 7 varje morgon och sover inget mer under hela dagen. Sen är jag ju vaken lite då och då på nätterna när Milda stökar runt i sängen. Men det är så mysigt och vara förälder. =) Skulle inte vilja byta bort det för allt i världen. ♥

Undrar om man skulle ta göra sig lite frukost. Men vet inte vad jag ska äta. skulle vilja ha havregrynsgröt men jag har inga gryn hemma.. dem sista givk åt till när jag gjorde havreflarn härom veckan. haha glömde ju att handla nya när jag stor handlade... kom på det när jag kom hem. Tyckte jag fick med allt på listan när jag väl var i butiken men tydligen inte eftersom jag glömde en annan sak också.. :P men så är det när man har massa annat i huvudet. Men som alla säger. Det man inte har i huvudet det får man ha i benen. =) Stämmer kanske inte i detta fall men nästan. :P

Jag försöker skriva samtidigt som jag underhåller min dotter med jordens hicka. haha stackarn. Så krokodilen och blogg skrivande passar bra ihop. =) hon blir glad iaf. Hon tycker verkligen om när man sjunger för henne. Hon ler med hela ansiktet.. och då menar jag HELA ANSIKTET!! =) man blir så himla varm i kroppen. =) 

Nej nu ska jag ge mig.. 

Tjing i medaljongen. =)




Lååång dag...

Äntligen har jag och Milda landat på hemma plan igen. Vi skulle ju ha träffat Maria och Tova idag men det blåste för mycket så det blev ingen promenad. =( Skulle ju hälsa på dem ändå men nej klockan rann iväg och vi kom från kontoret vid fyra. Helt sjukt vad klockan gick. Sp jag hoppas tjejerna har tid för promenad imorgon istället.. och vi får hoppas att det inte blåser så mycket då. =) 

Vill så gärna träffa dem. 

nu ska jag laga mat. Sen blir det tv och soffan.
Tjing






onsdag morgon

Morgonen har kommit till Familjen Sjödin. Minstingen i familjen sover visst igen men hon som är näst äldst är vaken... och himlans trött.. men det går inte för sig nu. Vi ska in på kontoret och fixa lite.. =) sen hoppas jag på att det blir promenad med Maria och Tova. Skulle sitta skönt. =)

Men först frukost!!!

Tjing



tackar...

Tackar gulliga Anna och Vera för lunch och fika idag. =) alltid lika roligt att träffa alla gulliga mammor och bebisar. =) Nästa gång är det till mig ni ska men ska hitta en bra dag först. =) Mötet för babysimmet gick också bra. Hittade tt par simtrosor åt Milda som vi provade och som satt som en smäck!!! vilken läckerbit hon kommer vara i dem!! hehe 
Det var fasligt mycket folk på mötet och det är ju bra att det är efterfrågan. 

Så den 2 april börjar vi. Tänk att mars snart ha rpasserat och är förbi. Helt sjukt vad fort det går... men men så är det. Iaf så gick det hur bra som helst att träna grabbarna igen. Roligt att så många vill komma och testa. Hur det än är så är det bra för föreningen om det skulle bli en pojk/herrlag. Ala IF hade herrlag förr men minns inte när dem la ner det. Det är dags att starta upp det igen. Så är det någon som vet någon som är sugen på att lira lite handboll så är tisdagarna öppen för dem som vill kl 20-21. 

Nu ska jag nog gå och lägga mig... ska upp tidigt imorgon och träffa Anders. Vi ska lägga schema för April månad. Jag ska visst hjälpa till och i framtiden ta över den biten. Vi får se om jag fattar nåt imorgon. haha Uppdatering om det sen. 

natti




klänning..

Nu har jag hittat en klänning som jag verkligen tycker om. Vad tror ni om den här?? Jag har ju turen att både mormor och farmor går in o sponsrar till klänningen. Det tycker jag är hur snällt som helst. =) Tusen tack för det!!!!! 

Så vad säger ni om den här? :P



Fastnade för den på en gång. Den går ju att beställa för 9 månaders bebisar så det är ju kanon bra. =) Sidan hittar ni här.

Sunny day!!

Så var man färdig men lill donnan somnade visst. Jag som ska iväg också.. men vi får se hur länge on sover. haha Svante ska få vara med Svempa. Det var snällt tycker jag. Idag ringde jag och grattulerade min pappa som fyller år. Nu är det bara två kvar att fira denna månad... en människa och en fybent liten parvel. =) hehe 

Nästa helg blir det 1 års kalas. =) jippi.. det ska bli himlans roligt. Tänk att det snart är 1 år sedan hon såg dagens ljus. =) vad fort det går. man hinner liksom inte med. Men det kanske har att göra med att man var mitt upp i en graviditet.. då går ju veckorna så fort att man missar omgivningen. =) Men nästa helg börjar vi med babysim och sen blir det 1 års kalas. =) 

Men nu är det först denna helg. och Denna vecka som ska gå åt. Imorgon hoppas jag på att Maria och Tova vill ähnga på oss på promenad. Var så himla länge sen vi träffade dem nu. Tova har ju hunnit fylla 1 år hon med. =) hipp hipp hurra för alla barn!!!

Idag fick jag en jobb förfrågan. spännande.. jags ka fundera på om jag sak ta det eller inte men det lutar på att jag gör det. Måste kolla hur det funkar först och så. Spännande. Så anders vi ses imorgon. =) 

Nej nu klär vi oss...
Tjing


Godmorgon världen

Så har morgonen och solen och den blå himlen infunnit sig hos familjen Sjödin. Frukosten är intagen och Milda har hunnit somna om. Idag är det fullspäckat schema. =) Träff med mammorna hemma hos Anna och Vera, sen blir det möte med babysim och då ska Milda få vara hos Mormor. efter det blir det full huggning med ombyte för då blir det hallen för mig. Träna grabbarna igen. =) det är ju så roligt. =)
Så nu ska man väl hoppa in i duschen så man blir fräsch tills jag ska träffa mammorna. =)

Tjing




Fin främmande.

Idag har jag och Milda haft fin främmande. Först kom Malin och Milla och hälsade på oss. Jag gjorde ordning en pannkaks smet och gräddade en kladdkaka. =) Efter 14 kom Nellie hit, hon ville hit efter skolan och klart hon fick göra det när vi ändå bara är hemma. Jag hann med att dammsuga hela huset och nästan tvättat upp all tvätt. 

Jag öppnade fönstren och vädrade så mycket att Malin frös. Stackarn. Nu så är det fritt från Hundhår en dag iaf. Sjukt vad han tappar hår nu. Gräsligt mycket är det iaf. Nu så har H kommit hem så nu blir det middag. Det har varit en härlig måndag. Tack ni som förgyllde den. =)

Tjing



Som vanligt så hann vi med ett parti labyrinth. Nellie ska inte hem än så vi kanske hinner med en sväng till. =)

Lite blandat på fotofronten..



från vänster till höger:
Svante och Harry förra sommaren, Cosmos, H införskaffade sig till den då lilla bebisen i magen, Jag som liten, Jag och min syster som liten, Jag och Min pappa, Milda gymmar lite, Söthöna somna i sittern. =), Milda när hon var 18 veckor. =)

Måndag morgon

Så var det ny vecka. Vad ska denna innebära och bjuda på? Jag vet iaf en sak... jag hoppas innerligt att våra nya sängar kommer denna vecka. Har väntat 2 veckor idag så dem får nog ta och komma nu. Vill slänga ut gamla sängen och in med den nya. =) Sen ska vi på möte för babysimmet. För den 2 april börjar det. hihi ska bli spänande och se hur det kommer gå. 

Milda har iaf fått smaka på massa gosaker i helgen. Majs o potatis eller banan gröt har stått på menyn i några dagar nu men igår fick hon smaka på mangopuré. Det gick hem. hon smaskade i sig som bara den. =) Skrapad banan har även kommit till munnen och även det som allt annat varit en succé. =) Hon kommer nog bli en avfallskvarn likt sin mor och far. Och det gillas skarpt. 

Igår så var jag med Svärmor på e-center och då fick Milda ersättning, så mina boobs var väl rätt så sprängdfyllda inpå kvällen.. eftersom Milda alltid får ersättning som kvällsmål så var jag tvungen att pumpa ur ett bröst.. (det andra hade hon tömt vid sex tiden) Jag fick en chock när jag var klar. :P 180 fick jag ur ett bröst. Inte så konstigt egentligt att hon vill ha mat oftare på dagarna.. :/ För hon hade ju inte ätit på det brösten på nästan hela dagen. Jaja vi får väl se vad vi gör med det här nu.. Kanske blir att man ammar lite grann bara och fyller på med ersättning mer än bara en gång per dag. 

Vi fick ju två nappflaskor av Malin i fredags när vi var där.. Så himla snällt. Så nu har vi iaf fyra stycken. Jag hann ju köpa en ny flaska i fredags men det gör ju inget att man har flera. =) tusen tack Malin. =)

Nu somnada min lilla Donna. Så nu ska jag hänga tvätt och köra igång en till... vi hade aningen mycket tvätt.. less på det så nu ska det bort. Ska ju vara hemma hela dagen så då kan man ju passa på att tvätta. =) 

Efter två kommer Nellie till oss.. då har hon slutat. Och min förhoppning är att även Malin och Milla kommer och hälsar på oss.. tänkte om jag skulle bjuda på pannkakor. =) Mumsigt. var så länge sen jag gjorde det så vi får se hur dem blir. Är ju inte jordens bästa på att grädda dem.. men så länge dem smakar bra så.. ;) 

Men ha en bra dag gott folk.. det ska vi. Vi hoppas även på att vädret bjuder på sol så vi kan ta en promenad lite senare. 

tjing

Vilken Helg.

Vilken helg det har varit. Helt underbart vacker. Fint väder sköna promenader och god mat. Kan inte bli bättre.. Idag tog jag och Farmor en promenad till mormor medan H och farfar tog bort tegelpannorna från taket. Dem skulle visst bytas ut på farmor och farfars hus. Så vi njöt av solen och det sköna vårvädret medan vi gick till Southlightne och Mormor. 
sen var jag och farmor in på E-center där handlade vi kläder till Milda. Nya bodys och en jacka. Dolalr erbjöd fina(billiga) strumpor av bra kvalitet och strumpbyxor (oxå billiga) =) 
Så nu trör jag Milda klarar sig med strumpor. Dem andra började visst bli liten. nu ska jag ta mig till övervåningen för solsidan.. 

Tjing




Underbar helg

Igår var det underbart fint väder och vi  selade på Svante pulkan och la Milda i den. Han drog den ända till Askers. Och hem också för den delen. Han var så himla duktig. Fick undan plockat rätt så mycket igår också. Tacos stod på menyn efter en rättvis lottning. Får se vad vi kommer äta idag då. =)

Idag skiner solen lika vackert som igår. Himlen är undebart blå. Och det bara spritter i benen när det är så fint ute. Blir nog en promenad med barnvagnen idag. Får se om vi inte tar bilen till askers för H skulle hjälpa farfar med taket. Så kanske jag och farmor och Milda och Svante tar en promenad. =) vi får se. Men ut ska vi iaf. 

Det blir en underbar söndag känns det som. =)




klänning...

I Juni ska äntligen lilla Milda döpas. =) visst hon kommer vara några månader men det har inte funnits tid till att döpa henne tidigare. Så nu är vi i full färd med att hitta en fin klännig som vi ska döpa våra barn i. Har letat sidor på nätet där dem säljer klänningar och shit vad mycket det finns. Otroligt många att välja på. Så nu har jag nog hittat en som jag vill ha.. iaf en sida till att börja med. Så vi ska väl sätta oss ner och klura på vilken vi vill ha. Vi ska ha den till våra barn och sen ska den finnas i släkten... Det blir lite av en tradition. =) Så vi ska brodera in namn och datum på dem som använder den. Milda blir först ut. =) Bild kommer på klänningen när vi har beställt och fått hem den... =) 




Fredag kväll

Så var vi vakna i huset. Milda vaknade som vanligt vid halv sex och då är det bara att kliva upp, även om jag kom hem och kom i säng vid tre kanske. Jag hade en jätte mysig kväll hos Malin. Milda fick ju vara hemma med Pappa och det gick ju hur bra som helst. Jag var barn ledig första kvällen igår på 4 månader. Det var jätte skönt och det gick hur bra som helst. Jag och Malin pratade och pratade om allt och ingenting. Skönt att bara få vara och njuta av lite tysthet. Dä blev en riktig tjejkväll. =) 

TUSEN TACK MALIN FÖR EN JÄTTE MYSIG KVÄLL!!! 




stor handlat...

Nu så är vi hemma igen efter en sväng in till stan med Ellinore. Det var ju dags att handla. Så nu finns det mat i kyl o frys igen. =) Tack Ellinore för sällskapet. =) Alltid lika mysigt och träffa dig!! 
Tycker verkligen om mina vänner!! =) Ikväll så ska jag, Bara jag, åka till Näset och umgås med Malin och Milla. Ska bli skönt men samtidigt ovant att vara ensam utan barn. jag har inte varit bortskämd med det den sista tiden. Spännande och se hur det kommer gå. Men jag tror det kommer gå som en dans. =)
Nu så ska jag lägga mig på soffan och glo på burken. Måste passa på när Milda sover. =) Man vet inte hur länge till hon gör det. TRor det blir fläskfilé med pot klyftor till middag idag. =) då blir nog mitt hjärta glad. Så tack o hej för mej!! :P

...

Jag kan säga att jag ringde aldrig Svärmor och frågade om kakan och jag såg först nu att jag hade fått kommentarer om just inlägget om kakan som inte ville bli bra.=/  Tänkte jag skulle svara på det såhär kl 6 på en fredag morgon. haha
Min svärmor har också lika stor spis som oss..hmm tror det iaf..:P Bra koll.. haha not. Iaf så Undrar jag om jag ska ändra graderna när jag bakar kakan? och samtidigt ändra tiden som den ska vara i ugnen? det är konstigt för alla andra recept jag har funkar hur bra som helst. =( blir så less. den här kakan blir jätte bra ute i kanterna alltså fluffig och god.. medan mitten blir något kladdigare. Det är stoooor skillnad på ställena i kakan. Ja men det var väl ett jä_la  tjat om en jädrans kaka kan kanske många tycka.. men när jag bakar vill jag lyckas. Ni kanske förstår om ni är mycket för att baka och så. 
Men jag vill ju också lyckas med mina bakverk. =/ jaja det är väl som det är med det. Sitta och nöta en sån grej återigen kl 6 på morgonen är väl kanske ingen hit men när fasen ska man ha tiden då?! :P hehe

Nej idag ska vi in och handla. Vi drar med oss Ellinore så hon får hjälp och att bära. Det är ju det minsta jag kan göra för henne. =) föda barnet får hon göra själv.. ;) ska bli så mysigt när dem väl ha kläckt. =) 

Igår fick jag träffa Schönning. Vilken skönhet. Som jag har saknat henne. Hon har ju varit ute och flugit i halva världen känns det som. Men sist var hon i Bolivia. Hon var härligt solbränd så man fick känna sig som ett spöke igen, senast var när mamma och Svempa kom hem från thailand i mitten av feb.Men Hörrni, det bjuder jag på. =) Så schönnig det var härligt och få krama dig igen!!! som jag har längtat!!!♥

Nu ska jag se till så min Man kommer iväg till jobbe than hade sov morgon idag. Ikväll vet jag inte vad som händer. men jag hoppas det blir mys fredag iaf. =) 



Jag förstår inte...

Jag bakade SVärmors hallon kaka... och den blir inte bra.. jag förstår inte varför den ska bli så kladdig..=(Nu hade jag den inne i ugnen mer än 30 min som det står på receptet... men inte ens det funkade. Det blev iof inte lika kladdig som förra gången. Men den blev inte alls lika fluffig som svärmors blir. Måste nog ta o ringa henne och fråga vad jag gör för fel. Hon kanske gör nåt annat än mig. Hmm man blir ju så less. Men men den smakar ju bra iaf. 



Svante



Busade lite med svante.. och han är ju så snäll så han går med på allt också.. =)



Årets tomte. =)



Testade om Pappas keps passade. Och det gjorde den ju. =)



Ibland njuder han på sig själv utan vår hjälp.. =)



Taget förra vintern. Han är ju för fin vår kille!!! =) ♥

God Ananas paj

Denna paj är riktigt god om man gillar lite sliskigt och syrligt på samma gång. =) Mumsigt..

Degen som blandas i kastrull:

150gram smör
3dl mjöl
1dl socker
1tsk bakpulver

Fyllning som blandas i bunke:

1Brk Cremefraiche (2dl)
1Brk Krossad ananas (ca 400g)
½dl socker
1 ägg
2tsk bakpulver
1tsk Vanlijsocker

Tryck ut degen i en paj form. Häll över fyllningen och in i ugnen i 175-200 grader i ca 30 min.



fin främmande..

Har precis haft Ellinore och Marlene på besök. Dem kom förbi för att se hur vi hade det. Och det var ju roligt o se deras växande magar. =) längtar tills dem kläcker så vi kan ta promenad i det vackra vår vädret. Det är inte så himla långt kvar.
Jag längtar verkligen tills man slipper ta på Milda så himla mycket kläder bara för att man ska iväg på en promenad. 
Solen skiner även idag så det har ju varit en helt underbar vecka. Mina snälla grannar ringde och frågade om dem fick ta med Svante på en promenad tidigare idag. Och ingen blir ju gladare än han, så naturligtvis fick dem ta med honom. Vilka underbara grannar man har. =) Guld värt. Mannen i huset har även hjälpt oss i vinter med skottning av plogkant efter att plogbilarna har varit och plogat. Så himla snällt. =) Så läser ni detta.. Tusen tack!!! =) 

Åh vad jag längtar till ikväll då vi ska få träffa gulliga Schönning. =) Har inte träffat henne på jag vet inte hur länge. Hon ska dömma handboll i Ljusne idag så naturligtvis åker vi och kikar.. och för att träffa henne. =) Myyyys. Men innan dess kommer Hillen hit och hälsar på. Hillen är en nära vän till H.. så han ha rinte träffat Milda på några månader. hihi Så till hans besök bakar jag Svärmors hallonkaka. Recept till den finns här på bloggen under Godsaker. =)






Frostig morgon..

Burrrr det ser väldigt kallt ut om man kikar ut genom köksfönstret. Idag kommer vi stanna inne så länge vi kan. Men solstrålarna försöker tränga sig frm genom trädtopparna och jag kan skymta blå himmel mellan träden. Kanske blir det varmare. Skulle ju sitta fint med ännu mer sol idag så den förbaskade snön smälter bort. Vill ha vår nu.

Vaknade med huvudvärk imorse. Har haft svårt att sova inatt. Vet inte varför men det bara var så. Iaf så tog jag två alvedon i hopp om att värken skulle ge sig. Och ja jag tror det blev bättre. Hatar att ha ont i huvudet.. iaf när jag är ensam hemma med Milda. Men hon är ju så snäll så det går ju så bra ändå. 

Vi ska få besök nu på förmiddagen. =) Mysigt. Ikväll blir det handboll på Hallen. Vi ska få träffa söta Schönning. Det var ju ett bra tag sen. =)

Nu ska jag se om Milda vill sova igen.. på återseende..

=)

Idag tog vi en promenad. Vi skulle ha fått med oss Maria och Tova men Alva var sjuk så då får vi ta det en annan dag istället. Det var ju tänkt att Viktoria och Klara skulle ersätta dem men då stod söderhamns borna utan bil.. så vi fick ta eb promenad själva. Det gick ju bra det med. Vi var ute kanske i en och halv timme. det var så skönt. Det var solsken men ändå lite kyligt. Alldeles perfekt. Jag tog med mig Svantes borste så vi stannade till en stund och borstade honom. Och som det lossnade hår.. :/ bättre fåglarna får ta det än att vår dammsugare får äta det. ;) 

Väl hemma igen så kurrade det i maggen. Så jag fick i mig lite lunch... fick för mig att jag ville baka. Så jag gjorde lite havreflarn. Dock blev det bara en smet och inte så många flarn. Så jag ska jag göra fler sen någon dag. Hade inte så mycket havregryn hemma heller så... Imorgon ska vi träffa Ellinore och Marlene. Båda två går i väntans tider. Så vi får snart ta långa promenader i vår värmen. =) nice. 

Nej nu skulle det visst bjudas på mat i SOuthlightne. Sen får ju Milda träffa mormor också. =) Det blir ju myyyys. 



Solsken

Solen skiner och himlen är klar blå. Det är ju som upplagt för en promenad idag. Ska bli så himla skönt och få komma ut. Milda har somnat om nu så det får bli när hon har vaknat igen. Gröten är i magen så det kan bara gå på ett sätt... Hur bra som helst!! =) 
Igår fick Milda smaka på både majkrokar och mosad banan. det var ju tydligen hur gott som helst!! =) Hon blir ju så stor vår lilla tjej. Hon rullar runt till mage så fort man lägger henne på golvet. Hon är ju bara för söt. 


Grattis!!

Ville bara dela med mig av en glädjande nyhet!! 
STORT GRATTIS TILL IDA SKOLGLUND SOM FICK EN PLATS I LANDSLAGET IDAG!!!
Varma lyckoönskningar från oss!!! =)

Benen darrar...

Benen och armarna darrar men fasen vad roligt det var/är att spela handboll. Sjukt vad mycket muskler man tappar för att man fött barn.. Men jag hoppas på att få tillbaka det inom en snar framtid. Men så himla roligt det är. hihi grabbarna gjorde det kanon bra. Det är ju inte bara att lira handboll som många kanske tror.. utan det är så mycket små saker som kommer till hela tiden.. 
Kommentaren en av grabbarna sa: "Men hur fasen ska jag kunna ta emot bollen och springa samtidigt". haha 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan innan det är dags för att sova. Kommer somna gott ikväll det känner jag redan nu. =) Min lilla prinsessa sover också gott. 


Tisdag

Tittar ut genom fönstret och inser att dagen kommer bli precis lika vacker som gårdagen. =) Blå himmel och solen skiner. Idag blir det öppna och sen ikväll ska jag få träna grabbarna i Handboll igen. Maj frågade mig och självklart ställer jag upp. Det var ju skit roligt att träna dem sist. =) Men först ska H få åka på träning. Så ikväll kommer vi byta av varandra. Men det är skönt att få komma iväg och göra något som jag verkligen gillar. HANDBOLL. 


Måndag gjord

Nu har vi åter igen avverkat en måndag. Det var otroligt fint väder idag.. och det ska tydligen vara fint väder hela veckan. Hur mysigt är inte det då? =) Idag tog vi en promenad till gulliga Ellinore för att hälsa på. Hon hade en kartong på köks golvet som innehöll ett nytt köksbord. Så jag kavlade upp ärmarna och satte ihop det. Hade väldans bra assistans av Ellinore som räckte mig skruvar och allt som behövdes. =) team work. 

Vi åkte och hälsade på farmor och farfar för att se hur dem hade det. Så nu ska vi luta oss tillbaka för att se på en unge i minuten. =) Imorrn får jag träffa mina goa mammor!! Längtar.

Stora tjejen!

Nu har vi varit på BVC och vilken stor tjej mamma och pappa hade fått. =) 
Hela 7850gram och 66 cm lång. =) 
Vi hade gått upp 800 gram på 4 veckor. så det går åt rätt håll. Nästa gång blir det 5 månaders kontroll med läkarbesök och spruta... men det är först om en månad. =) 



Måndag igen..

Så var vi vakna. Vi vaknade vid halv åtta idag efter att ha sovit nästan två timmar. Jag är fortfarande lite små trött men jag piggnar väl på mig inom kort. Vi ska ju till BVC idag. 

Milda har skött sig kanon inatt. Hon är så duktig. Hoppas på att vi hinner smaka på lite gröt idag igen. =) Nu måste ja mata min lilla prinsessa..

Taco paj

Idag gjorde vi tacopaj. I mitt tycke den godaste jag vet.. så jag delar med mig av receptet till er... mycket nöje

Deg:
100gram margarin
2 dl mjöl
½-1 påse riven parmensan (liten påse)
2 msk Vatten

Fyllning:
300-400 gram köttfärs
1 påse tacokrydda
2 hackade tomater
1 brk Hackad chili
1 brk creme fraiche
1 klick majjonnäs 
Riven ost och vitpeppar

Gör pajdegen och tryck ut den i en paj form. Bryn färs och tillsätt kryddorna. Kom ihåg tillsätt EJ VATTEN!!
Fördela taco färsen över pajdegen. Hacka tomaterna och lägg dem över färsen. Gör samma sak med chilin. Blanda creme fraiche, ost, majjonnäsen och vitpeppar i en burk. Bred ut den som ett lock. In i ugnen i 225 grader i ca 25 min. Låt det väl smaka. =)

Banangröt

Idag blev jag så himla sugen på att låta Milda smaka lite gröt. Jag hade en förpackning med banangröt i skafferiet. Så jag blandade ihop en liten skål med gröt.. satte henne i matstolen och tog en sked och satte vid munnen. Milda slukade nästan gröt och sked. Hon fick bara några små skedar och det verkade som hon tyckte om det iaf. =) Så vi fick massa gröt i ansiktet, på händer och haklapp. =)Farmor och Farfar och pappa tittade stolt på. 
Så imorgon ska vi till Evy för att se hur stor vi har blivit. 

Måste ju säga att Milda har gjort många framsteg denna helg. Hon är en hejjare på att vända sig från rygg till mage och sen provsmakat lite. 



Blommaaaa



Det blev nåt konsigt med ljuset när jag knäppte kort på mina fina amaryllisar som vi fick i julas. =)
Tyckte bilden blev så himla läcker!!!

Ett litet spel tips..

Det här spelet är nog bland ett av dem roligaste jag har spelat. =) Rekomenderas varmt. =)



Helt sagolikt vad roligt det är. =) Dem är väldans bra på att göra spel dem där.. ;) (kommer inte ihåg vad dem heter men det står på spelet.. :P haha )

Söndag

Tyckte inte det var länge sen som det var söndag sist. Man kan ju undra vart dagarna och veckorna tar vägen. Helt sjukt vad fort det går. Iaf så har vi inte så himla mycket inplanerat till veckan.. så vi at väl en dag i taget. Imorgon ska vi till BVC för att kolla hur mycket vår lilla Milda har vuxit. Jag tror att hon har närmat sig 8 kilo strecket men hur pass nära det vågar jag inte gissa på.. ;)

Nu sak vi invänta besök av Ida Skoglund som är hemma en sväng.. sen blir det nog en promenad till Svärisarna som säkert vill ha besök av oss. =) Igår hade dem varit ut till stugan. Det var ju underbart väder och jag önskar vi hade kunnat följa med. Vi hoppas att det blir fint väder nästa helg. Då kommer nog Familjen Sjödin bege sig ut dit också. 

Nu ska vi nog ta och Kika på Skidskytte stafetten. Hejja Sverige. Kom igen nu. Så vi lutar oss tillbaka i soffan och njuter av tv:n denna Söndag.

Rygg till mage...

Har en liten tjej som har kommit på hur man verkligen tar sig från rygg till mage.. nu gör vi det hela tiden. Men blir väldigt arg när man inte kommer någon mer stans. =) hihi Hon är ju bara för söt.

Igår var vi hos Malin, Fredrik, Neo och lilla Milla. Och vilken kväll det blev. God mat gott fika och en bra duell i Helt hysteriskt. Jag vann en gång och Malin en gång. Jag tog en Power nap mitt upp i allt spelande.. men det var ett geni drag av mig eftersom jag kom två då. Tusen tack familjen Olsson för en hel mysig kväll. =)

Idag är det hyffsat fint väder. Inte lika fint som igår men solen skiner iaf. Så vi funderar på om vi ska ta en lång promenad för att hälsa på Farmor o farfar. Vi får se hur vi gör. 



4 månader!

Idag blir Lilla Milda hela 4 månader! Tänk vad fort tiden går. Minns det som igår när jag mådde skit just denna tid. Men det gick ju över. Och för 4 månader sedan kände man sig som att ett tåg hade kört över mig inte bara en gång utan minst 4 gånger. =) Men det var ju så underbart att få upp henne på magen. Min lilla skrutt!!






Mamma och pappa älskar dig!! ♥♥♥

Tankar...

Ibland funderar man över vad man vill med sitt liv... hur man vill att det ska vara... och jag har funderingar på det ofta. Hur hade mitt liv sett ut om jag inte hade gjort så utan om jag hade gjort si. Jag kan bli så förundrad över hur människor tänker ibland. Hur mår dem egentligen? man måste ju själv må dåligt innerst inne om man vill att andra ska göra det. Jag har mer o mer börjat insett saker o ting. Att det är inte alltid som man tror att det ska vara. Jag skulle bara vilja skrika ut hur missnöjd och besviken jag är. Men "snäll" som man är så suger man åt sig och biter sig i läppen för att inte säga något man får ångra sen. Men vissa tänker nog inte så. utan dem kör sitt race och röjer andra ur sin väg och bara plöjjer. Dem tänker inte på att någon kan bli ledsen och besviken. Det är tur man har människor runt sig som ger en energi och inte  tar den ifrån mig. 

Just precis i denna stund kom tre stycken av den kategorin upp för trappen. Mina absolut viktigaste kuggar i livet. Utan dem skulle det inte finnas nåt att leva för..
♥Milda ♥ Svante ♥ Henrik♥










Födelsedag och spelkväll...

Idag tar vi och fyller på med ännu mer födelsedagsfirande. Som jag har nänt tidigare så är det många som fyller i Mars månad.. och idag ska vi fira ytterligare en. Igår firade vi Svärmor.. men samt så fyllde min vän Sophie. Idag ska vi fira lilla Thyra som fyller 2 siffrigt. 10 år. Solen skiner och det är knall blå himmel vad kan vara bättre än att få en underbar lördag med det kalas vädret. 

Sen när vi har firat henne ska vi packa bilden och fara ut till Näset för att hälsa på familjen Olsson. Familjens go kille hade en önskan av mig igår.. att jag skulle göra en tårta till ikväll. För det tyckte han... eftersom den var så god. Men risken blir ju att jag äter upp  det som blir över. =) Men det är ju bara lördag en gång i veckan så varför inte.. :P Efter lite funderande så tror jag nog att min barndomsvän Sandra, som gav mig receptet, fick rätt. Hon sa att jag nog skulle komma på flera ursäkter för att få göra tårtan.. haha och kanske fick hon rätt.. men nu är det ju så att det är Neo som vill ha den ikväll.. så jag läre väl gö pöjken glad.. ;) 

Receptet på denna eftertraktade tårta finns naturligtvis här på bloggen och är namngiven efter Sandra som så snällt delade med sig av receptet. 

Nej nu tror jag nog att jag ska ta och göra ett ryck.. H har börjat sprungit runt med dammsugaren så jag ser det som en hint att även jag ska göra någon nytta istället för att sitta oc knappa på en dator.. för att få ett inlägg på min blogg.. Men vad ska man göra då när man bara MÅSTE skriva ett inlägg.. ?! :P 

Jag hoppas så innerligt att detta kalas väder håller i sig så att så mycket som möjligt av snön försvinner bort. Så man får känna av lite på vårkänslorna som kommer i samma takt som det droppar vatten från hustaket. Finns väl inget bättre än en hyffsat varm mars dag med sprakande sol med sina värmande strålar som tinar upp den bruna äckliga snön som ligger efter vägarna. Det är dags för gräset att göra entré men som det ser ut på vår gård så kommer det nog ta ytterligare några veckor.. om inte månader.. =( men som man brukar säga.. den som väntar på något gott väntar alltid för länge. :P hehe nej då byt ut alltid till aldrig så blir det rätt.. ;)



vart tog vägen vägen???

Haha måste ju bara berätta om dagen som varit. Vi packade in oss i bilen och styrde kosan mot Näset, för prmenad med mammorna Malin, Sandra och Sanna med barn. Vädret var toppen och solen sken. Kunde inte bli bättre. Eftersom vi var 4 vagnar så ver det svårt att gå i bredd så vi gcik ju efter varandra när det kom bilar.. vi lessnade ganska fort på det så vi tog en väg som inte alls var lika trafikerad som skulle ansluta vid en större väg. Tanken var att vi skulle vända tillbaka sen samma väg som vi kom... 
sagt och gjort. När vi kommit en bit på den plogade vägen så slutar vägen att vara plogad... Vi ser bara ett skoterspår som ledre över en åker och sammanstrålar med en stor väg. Jaja vi testade väl för att se så att det gick att köra vagnarna på snön... det gick men det gällde att hålla sig på skoter spåret. Annars gav det vika. Det var ju tur att jag och Sanna hade på oss våra absolut bästa vinter kängor... haha ( löparskor). Vi var rätt blöta när vi kom tillbaka. Jag skulle betala vad som helst för att få en bild på oss när vi går över åkern.. för nog passerade det bilar allt. ;) 
Vi kände alla fyra att vi borde nog ta stora vägen tillbaka och det var tur det.. vem vet om när vi hade kommit hem då?! ;) När vi kom tillbaka köksade jag och satte ihop en taco paj. Vi var ju hungriga alla fem... fast Sandra var hungrig redan när vi gav oss ut ca 1.5 timme innan maten stod på bordet. =) Nej det blev en jätte mysig dag i Näset.  Så nu har vi precis kommit hem från Svärmor som fyllde år idag. Fick jätte god smörgåstårta som hon hade gjort. Med mycket räkor och god fyllning. Milda har skött sig exemplariskt idag. Blev dock lite grining hos farmor och farfar men det blev bra när hon fick lite mat i magen. =) hon sover gott nu. 
Kanske dags att lägga sig... imorgon väntar ännu mer kalas och spel kväll hos Familjen Olsson. 
Trevlig helg.



underbara fredag

Så var vi vakna igen. =) vi slog upp våra ögonen vid 6.30. Vi har hunnit äta och bajsat.. så puh.. snart bär det av till Näset för att träffa mammorna Malin, Sandra och Sanna. Vi tänkte ju ta en promenad i det fina vårvädret... men som det ser ut nu så blir det i det gråa och trista höst/vinter vädret. Men när mammorna är med skiner alltid solen. =)

Igår när jag kom hem så var jag som i en dvala. Man blir ju alldeles matt i kroppen men jag rekade på mig under kvällen. Skulle se kalla fakta men somnade på soffan. Milda sov nere när jag vaknade på soffan och jag frågade H lite yrvaket vart hon var.. snacka om att inte veta vilken dag det var eller någonting. 

Ikväll ska vi grattulera Bästa Farmor som fyller år. =) Det ska bli mysigt. Och imorgon blir det firande av brors dotter som fyller år. Mycket födelsedagar i Mars som sagt.. men det är ju bara att beta av dem en efter en.. =) 

ha en bra dag där ute...



Puh äntligen ur världen

Äntligen så är jag hemma igen efter en tripp till stan. Man blir helt slut efter uppdrag i tingsrätten. Trodde jag skulle svimma när jag reste mig upp ur vittnes stolen. Ett tag trodde jag att hjärtat skulle hoppa ur kroppen och försvinna bort. Nerverna ligger liksom på utsidan av kroppen...  Så nu är det iaf över och jag hoppas att jag slipper se människan igen. 

Milda hade iaf skött sig bra. Hon blev hungrig efter en timme så det var ju tur jag hade mat med mig till henne. Så nu är hon mätt o belåten och ligger och sover. Kanske mamma och pappa får lite tid till varandra. Ska laga lite mat och lägga mig på soffan sen. TUSEN TACK FAMILJEN NYGREN/HISVED FÖR HJÄLPEN MED MILDA. GULD VÄRT.



Cosmos

Hihi Cosmos hade roligt en dag när jag satt och tittade på tv. Påpekas bör det också att han väger 7.5 kilo och om han står på bakbenen så kan han titta över bordskanten på köksbordet.. ;)
Denna låda är lite trång så det är ett under att han fick plats.. ;)


tingsrätt...

Förstår inte att jag ska bli så nervös varje gång.. för jag vet att jag oroar mig i onödan. Men det är oundvikligt att inte känna sig nervös för nåt sånt... =( ni som varit iväg vet ju hur det är att vara vittne i tingsrätten. Men det hör till i mitt jobb så jag måste ju härda ut och göra det... annars kommer dem och tar mig i örat. Så Milda ska få vara hos Milo och Emma en timme ungefär medan mamma åker iväg. Det kommer nog gå bra. Man är ju lite nervös över det också.. men jag vet att hon kommer sköta sig utomordentligt hos Milo. =) Nej nu ska jag nog ta och göra mig klar... dags att fylla magen med mer än coca cola. =) ser fram emot helgen. =)

Milda













Mammas lilla höna pöna!!

tidig morgon idag

Nu så är vi vakna... det gick ungefär 20 minuter efter det att Henrik hade åkt så var vi vakna. men hon är ju så täppt i näsan på mornarna så jag förstår henne att hon inte kunde sova mer just nu.. för huva vad det kom ut massa skråkor när jag pepprade näsan med bröstmjölk. Det kom ut av sig självr denna gång. 
Det var skönt. Hon gillar ju inte snor sugen så... jag ska ge henne bröst mjölk fler gånger idag...

Igår fick vi Mail om babysimmet. Så vi svarade vilken dag vi ville ha som första val och andra och naturligtvis tredje. Eftersom Henrik jobbar till 16 i bollnäs och är inte hemma förrän 17 varje vardag så föll det så naturligt att vi ville ha lördagar. För då kan även han vara med. =) Tråkigt annars om bara jag kan vara med. Men som sagt i får se hur det blir. =)

Sen beställde jag tre dreggellappar igår. Så jag hoppas dem kommer snart. =) Här går dem åt som smör i solsken... ju fler man har desto bättre. 

Idag ska jag iväg på tingsrätten. Inget jag ser fram emot direkt men jaja det måste göras... Får se hur det kommer gå. Alltid nervöst innan. Men nu är det ju extra nervöst eftersom jag inte arbetat på över ett år snart.. och då kanske ni förstår att man inte är riktigt varm i kläderna.. men det blir bra.  Bara jag får det gjort så kommer resten av veckan gå som en dans. 

Bjuder på en liten telefonbild så här på morgon kvisten...vet int eän vad jag ska ta men det visar sig.. =)



Bilden är tagen 27 juli 2010... nere i sthlms skärgård. Klockan är 17.02 och det är ju bara så underbart att se. Undrar om man int elängtar lite mer nu till sommaren. 

äsch jag bjuder på en till...



Denna bild är tagen från altanen i stugan.. 7 Augusti kl 03.08. Jag minns att jag var upp för jag kunde inte sova. Jag var gravid och svullen överallt och det var hot hot hot i stugan... ut för att hämta frisk luft. Vilken tur att jag gjorde det. Vackrare vy får man ju leta efter. Ser ni dimman som ligger som ett täcke över vattnet... Längtar ännu mer nu efter sommaren....



Roligt

Jag blev inspererad av en vän som hade kikat vad hennes dotters namn betydde och hur många som heter det... så jag gjorde samma sak. =)

Namnet Milda betyder: litauiska kärlekens gudinna från hedendom
Antal i Sverige: 217
Antal i länet: 7
Antal i Söderhamn: 2

Det stod att hon har namnsdag den 13 oktober.. men efter att ha kikat i  kalendern så kan vi bara konstatera att det inte stämmer. Men häftigt iaf att det inte är så många som heter det. =)


Pöss på er

Tusen tack mina vänner som finns när man verkligen behöver er. När man känner att man behöver prata av sig så finns ni där. Inget i hela världen kan ersätta det. 
Vet inte vad jag skulle jag göra utan er.
♥♥♥

Vilken dag

Nu så har vi gjort första handbolls träningen.. fast inte som spelare utan som tränare.. eller jag hjälpte till medan deras tränare var borta. Det var himla roligt o få känna på boll igen. =) Tror grabbarna tyckte det var roligt också. SÅ jag har precis duschat och sitter med håret inlindat i handduk... Sköönt. Nu kan man luta sig tillbaka i soffan.. för imorgon komme rjag ha ont i kroppen. det känner jag redan nu men det var det värt. man måste ju komma tillbaka nån gång. =)

Idag var vi hos bästa Malin alla mammor. det var super mysigt. Malin bjöd som vanligt på godsaker. På lördag kommer vi ses igen.. undrar vad vi ska äta för gott då?! ;) Neo tyckte att jag skulle komma tidigare till dem så jag kunde följa med och köpa lördagsgodis. Han är för söt. =) så vi får se vad klockan blir. =)

Ja dagen slutade bra trots allt... Tur att det finns bra saker som väger upp de sämre sakerna.. För då blir det ju bra till slut ändå. =) Godnatt

Nya sängar...

Nu så är det gjort. Igår var vi in på Jysk och bställde nya resår madrasser.. det var på tiden. Och vi har ju samlat på oss presentkort också så nu när Jysk kom ut med sitt senaste reklam blad slog vi till. Det blev två hårda madrasser 90x200 med en 180x 200 stor bäddmadrass. Så det här blir kanon. Sen beställde vi skenor till sängarna. Vita så det blir perfekt. Det skulle tydligen vara bättre än benen.. så det blir ju kanon. Sen är det en massa annat som ska fixas till den nya sängen men det får vi ta pö om pö. Bla ska vi köpa antingen en säng ram eller en sänggavel bara. Vi får se hur vi gör.  Men den gamla sängen ska ut iaf.. får se om vi slänger ut den på blocket eller nåt.. den är ju gammal och sliten men va fasen kanske finns någon själ som vill ha en säng. jaja vi får se hur vi gör. =)

Igår gjorde jag iaf tårtbotten och smörkrämen så när vi kommer till Näset ska Neo få vispa grädde och skära bananer. =) Sen ska vi montera tårtan. Så det blir perfekt. riktigt sliskigt och mumsigt. Lilla Milda somande tidigt igår kväll och vaknade första gången vid kvart i tolv tror jag. Då fick pappa Henrik gå upp och natta om henne igen. Sen vaknade hon vid kvart i tre igen då fick hon mat. Sen sov hon i några timmar till så vi gick upp halv sju. Hon gnällde till några gånger däri mellan.. men hon somnade som tur var om. Så nu sitter vi här kl 07.30 och kikar på canal +.

Nej om man skulle ta och äta lite frukost. =) funderar starkt på havregrynsgröt... men vi får se.. har fil och yogurt också men jaja det visar sig. =) Ha en bra dag för det ska jag ha.. ikväll blir det att träna grabbarna i handboll. ska bli spännande. =) mer om det sen. 

Tjing

Sandras Marängtårta!!!

JAG KALLAR DEN SANDRAS MARÄNGTÅRTA!!!

Det är nog bland den godaste tårta jag har ätit. Väldigt sliskig och vääääldigt vääääldigt god!!! Tänkte att jag skulle dela med mig av den så som Sandra gjorde till mig!!!


Maräng:

4 äggvitor
3 dl Socker
3 dl Rice Krispies

Cremen:

4 äggulor
3/4 dl Socker
2 rågade Tsk Vaniljsocker
125 g Margarin

Toppa med:

3 dl Vispgrädde
ca 2 bananer
Kakao

Gör så här:

Vispa äggvitor och socker i ca 10 min. Blanda sedan försiktigt i Rice Krispies så de blir jämt fördelat i marängsmeten. Häll smeten i en bakplåtsklädd ugnsfast form( 25x35cm). Grädda i 35-40 min i 150 grader.

Blanda alla ingredienser till krämen i en kastrull med äggulorna. Värm under omrörning tills margarinet har smält och bildar en fin gul creme. Blandningen får inte koka. Kyl sedan cremen. 

Vispa grädden. Bred ut cremen på marängen, sedan grädden. Skiva bananen och lägg ut dem på grädden. Sikta öäver kakao över tårtan. Låt väl smaka!!! =)

Måndag morgon

Jaha så var det dags för ny vecka igen. Igår var vi och hälsade på Mor och Sven-E. Grannen till mamma ringde och berättade att hon hade stickat lite barnkläder. Hon hade tänkt att den som får barn först av mig, Sara och Pelle skulle få något plagg. =) så det blev jag denna gång som fick. Vi gick över och det var hundra år sedan som man var där hos dem. Så det var himlans många minnen som kom upp i huvudet. Iaf så fick vi en jätte fin kofta och ett par härliga sockor åt lilla Milda. =) så nu är vi laddade för våren som komma skall. Tack snälla Solveig!!

Börjar snart att lessna ur på snoret som inte vill lämna lilla Mildas näsa. Det är bara på mornar som det rosslar bra nog bak i näsan. Jag försöker på alla sätt och vis så att det ska ge sig men jag gör väl tydligen något fel. För det blir fasen inte bättre. =( hon är inte dålig på nåt annat sätt utan det är bara att det är mest på mornarna. Någon som kan hjälpa mig? Jag har kokat saltlösning och droppat i näsan( gör det fortfarande), jag ger henne bröstmjölk i näsan, jag anväder snorsugen efter en stund när detta fått lösa upp snoret( tror jag iaf) och jag har försökt ånga under näsan på henne.. men det var lättare sagt än gjort. =( hade nog gjort susen om hon inte hade försökt att ta muggen som jag höll under.. nej den behövs det träning på om den ska vara effektiv. :P Hon ligger även högt när det är som värst för henne. För på kvällen när hon ska sova är det inget alls utan det är när hon vaknar som det är värst. Så alla tips jag kan få utom dem jag har försökt är välkommet. 

Idag ska vi försöka komma in till stan.. måste köpa blöjor och NAN ersättning. Igår kväll fick lill donnan i dig 200. det tyckte jag var bra gjort av henne. visst hon kräktes lite lite grann men sen gick resten i. Så nu måste vi fylla på burken med pulver och sköpet med blöjor. Sen vet jag inte om jag orkar göra så mycket mer. Kanske tar en sväng förbi jobbet.. har lite papper jag ska läsa på.. har en Tingsrätt den här veckan som jag ska på. Så nej den är inte rolig. jaja det ordnar sig. Nu ska jag nog lägga mig i sängen igenför att sova bredvid min älskade lilla dotter ♥. Så hej på en stund.

PUH VILKET TRÄNINGSPASS

HEJ O HÅ... VAD TRÖTT MAN BLIR AV ATT SITTA I SOFFAN OCH KIKA PÅ WASALOPPET. NÄRMAST WASALOPPET JAG KOMMER VAR FÖRRA HELGEN NÄR MIN HÄRLIGA TJEJER BJÖD PÅ WASALOPPSBAKELSE. =) SÅ NU ÄR MAN DUSCHAD OCH KLAR. HAR ÅKT KLART I SAMMA VEVA SOM JÖRGEN BRINK BRÖT MÅLLINJEN. =)

Ännu en lördag...

Så var ännu en lördag förbi... och vi inväntar ännu en söndag. Snart har ännu en vecka gått. Idag har vi bara ätit känns det som. Det bjöds på jätte god smörgåstårta men ännu godare tårta hos Sandra. Satan i gatan vad god tårtan var. Jag skulle få receptet av henne.. hoppas på att få det ganska snart. För den tårtan ska jag bjuda mina härliga mammor på. =) Mums säger jag bara. Ge mig ge mig.. hade jag fått så hade jag slukat hela tårtan själv. Men man måste ju tänka på figuren så jag tog bara 2 bitar. :P 

Det var amräng i botten, sen kom en riktigt god smör kräm och på det ett lager med grädde.. toppad med skivad banan och kakao. Så himla god var den iaf. Så god så det k____a i munnen. =) 
Det var som en dröm när man åt den. =) Kommer lätt att bytas ut som födelsedags tårta i vår famiil.. om jag får bestämma förstås.. men så är det ju redan. :P 

Det blev en kväll hos farmor och farfar. Jag gjorde pot. gratäng och farmor gjorde bacon lindad kyckling filé fylld med fetaost och nånting mer.. ;) riktigt mumsigt var det. Efter det blev det mys med Milda. Hon var så himla snäll ikväll igen. Hon sover nu som en stock efter att vräkt i sig 165 ikväll igen. Denna gång hade hon nog velat ha mer. så vi får se till o fixa mer mat åt henne imorgon. =) 

Har kännt av lite konstig huvudvärk idag... vet inte om det beror på mitt fall igår kväll men det kan vara vätskebrist också. Nej nu ska jag nog tvätta mig och lägga mig och sova... john blund är på ingående.
Natti natti

Vilken underbar morgon.

Sitter vid köksfönstret och ser ut över den blå himlen... Solen skiner och det ser ut som en riktig vårdag. =) Det är nu man vill sitta ute på en is och bara njuta av solen. Men idag har vi annat på schemat... idag blir det ju som jag nämnde Kalas för Söthöna Sandra. Ska in till stan och inhandla lite blöjor åt skit höna. Hon måste ha något att göra sina behov i. ;) 

Vi Körde alltid Libero förut men fick tips om Pampers Active Fit av Helena och Perra. dem kör dem på Isa så vi testade och dem är kanon bra. Det syns knappt att Jänta har blöja på sig och dem rymmer bra mycket också för den delen. =) Det där med blöjor är en djungel tycker jag. 

Igår var vi som det nämndes tidigare på middag hos Anna och Stefan.. måste bara berätta att vi åt något super gott. =) Det var nog det godaste i tacos väg på väldigt länge. =) Taco Lasange. riktigt riktigt gott var det. Mums! Det ska vi göra sen. =) 

Nej nu ska jag jag nog ta och dra nåt gammalt över mig. ;) nej då.. vi ska nog mysa ner i soffan en stund för lill hönan sover. Så ha en fantastiskt härlig lördag gott folk. 




Middag med lite Buzz

Idag har varit en riktig slappar dag. Jag och Milda var inne hela dagen. Det var himla skönt men tiden blev knapp när den närmade sig fyra. Klockan 18 skulle vi vara på middag hos Anna och Stefan. Jag skulle duscha och blåsa håret och sminka mig.. Kan ju inte se ut hur som helst. Iaf så hann vi med tiden.. för när vi väl kom fram så fick vi vänta på värdparet!! ;) hihi men dem kom precis när vi hade knackat på dörren. Väl där blev vi bjuden på en super god Taco lasange. Det ska jag laga någon gång. Verkligen jätte god. =) Tusen tack!  Sen blev det ett parti Buzz. Henrik vann men det anser jag beror på att jag var tvungen att gå och värma mat åt Milda. :P

När vi väl skulle åka hem så klädde vi på oss och stod i farstun. Vi klev ut på bron, henrik med MIlda och jag med skötväska och tre blöjpaket ( en skit blöja och två kiss). Jag kliver ner från trappan och sen försvinner marken under mig. Det var så halt att jag stod på öronen. Det var tur i oturen att jag inte höll i MIlda... och sen att jag hade saker i båda händerna. För annars hade jag nog tagit emot mig med dem. Och vem, vet vad som hade hänt då?! HUr som helst så klarade jag mig undan med en blodig knoge. Men handbolls spelare som man är så klarar man det mesta!!! =) Hårda brudar lirar Handboll. 

Så nu är vi hemma igen efter en mycket trevlig kväll. Milda sover och Henrik är på toa och jag sitter här och skriver. IMorgon ska vi fira Sandra som fyller 30 år den 14 mars. men är hemma och firar sig redan imorgon. Grattis får du imorgon. =) SÄger även grattis till Sverige som lyckades knipa VM silvret i herr stafetten. Kung det. Synd bara att Norge är så out standing bara. Den där Petter han kan dra dit pepparn växer. :P  Nu ksa jag mysa ner mig i soffan och njuta av ett riktigt kallt glas med vatten. Mums. 




Goder morgen

Så var det fredag igen och inser att jag varit 30 i snart 2 veckor... tyckte nyss att det var dags att fylla. hm vart tar tiden vägen. Nyss var det söndag och mina härliga Härnösands tjejer var och hälsade på. Men nu har det snart gått en vecka och jag undrar när jag får träffa dem igen. MÅSTE bara åka upp och hälsa på... men frågan är bara när. Imorgon hade jag tänkt att vi skulle åka upp och kika på deras sista hemma match för säsongen.. men då är det så olyckligt att min barndomsvän Sandra kommer hem och ska fira sin 30:de födelsedag i Schusne. =) Varför ska allt hela tiden hamna på samma dag och samma helg?! kan någon förklara det för mig. =( 

Men det är ju så typiskt att det ska vara så. det slår aldrig fel. Jag blir galen snart.. men det är väl bara att leva me det och inse att tiderna förändras. Men ni ska veta det att jag saknar er väldans mycket mina tjejer!!!! Ni är ju bosatta över hela sverige nu. Kanske någon gång kan vi ses alla igen... kanske...

Nu ska jag ta min dotter som sitter och gnäller. Hon är fortfaranade lite rosslig i halsen och snuvig på mornar och nätter. Men det går väl åt rätt håll tror jag. Jag har bröstmjölk, koksalt och snorsug i högsta hugg så det ska väl bli bra snart. 



Förlust...

Det blev ingen vinst ikväll för Hudik. Dem förlorade med udda målet(1-2). Tråkigt för dem spelade riktigt bra stundtals. Men så brister det i coachningen. Ibland blir man förundrad över hur en tränare tänker. Jag är ju ingen hockey fantast men lite lagspelare är man ju så man vet ju hur man ska coacha iaf... Om man vill vinna, ska man inte ställa upp med det bästa laget då?!  Det är där det brister ganska rejält. nej jag ska inte yttra mig egentligen... men det är så frustrerande att titta på. Jag vet att grabbarna har kapaciteten att vinna över laget dem mötte ikväll. Hoppas att det går vägen i helgen... Men lördag vet vi om det blir en tredje avgörande. Lycka till!!

Nu så är det dags för lilla Milda att sova. Hon är så himla trött men vägrar bara att slå igen de små ögonen hon har. =) Helt hysterisk är hon. Stackars liten... det gör ont i mamma hjärtat när man hör det.. men man måste försöka släppa det. Henrik får ta det ikväll. Men hon skötte sig jätte bra ikväll för hon var ju naturligtvis också med på hockey. =)
2 gånger var vi tvungen att byta bajs blöja på henne.. och inte har dem någon toalett med skötbord heller.. så här får man ta golvet till hjälp. Visst det funkar men ändå.. det är jobbigt för ryggen. Sista bytet fick bli på läktaren när allt folk hade gått.. för det går ju inte att vädra puppan bland allt folk. :P

Jag måste ju bara ta och grattulera Denise som tog körkort idag. =) Härligt på sin 18 års dag och allt. =) Kunde väl inte bli bättre födelsedags present. Nu vet man vem man ska ringa om man behöver skjuts. :P Nej om man skulle ta och lägga sig.. det är ju en dag imorgon med. Då blir det middag hos familjen Karlsson/Skoglund. Mysigt. natti natti

ikväll blir det hockey.

Hejja Hudik Hockey. Ikväll hoppas vi på vinst. Det får inte bli nåt annat.. men lite spännande får det gärna vara. Så man får valuta för pengarna. =) haha Men det visar sig. dags att hoppa in i duschen så man är klar till kvart över fem... :P 


<3

Hmm.. jag har en dikt i huvudet som jag har kvar sedan högstadiet... Jag är skit dålig på engelska och framför allt stavningen.. men jag hoppas ni kan ha överseende med det och se dikten i sig... 



I do belive that Gud above
Created you for me to love
He picked you out from all the rest
Because he knows I love you best
I ones had a heart so found and true
But now it´s gone from me to you
Take care of it as I have done
as you have two and I have none....

Kärlek





Underbara djur fick plats på bloggen idag. Man kan inte leva utan dem. 
♥♥♥

Inte som jag hade tänkt mig...

Nej idag var ingen bra dag... det blev ju inte som jag hade tänkt mig.. ibland blir det inte så.. jag skulle göra så mycket men nej det blev inte gjort.. skulle ha varit in på coop för att knäppa kort på Milda men nej det blev inte av. Skulle träffa Maria och Tova men nej det blev inte heller. 

Jag fick träna iaf. Det var ju nåt baa med dagen. Sen att Sverige fick VM guld räddade dagen.
Jag känner att denna dag går som i en dimma.. Men det är ju bara att ta nya tag till imorgon. Gick genom en hel hög med papper ikväll. Satte in i pärmar, behövdes kan jag säga. nu får det vara färdig med pappers högar i lådorna. Nu ska det in i pärmar direkt. Orkar inte med att ha oordning.

Imorgon ska vi på Hockey i Hudiksvall. Hoppas på att det blir vinst.. men ju längre dem kommer desto svårare blir det att vinna. 

Blev så besviken ikväll när det skulle vara fuskbyggarna. Helt plötsligt så blev det inställt så dem sände ett avsnitt från förra säsongen,. Skit i att sända programmet. Då blev jag less och kikade på Efterlyst istället. Men det är ju inte roligt och titta på. Händer så himla mycket konstigt i samhället nu så man får rysningar. 

Tittar på klockan och inser att den nu är 00.00. Hmm ny dag igen oc idag fyller ju Denise år. Hela 18 år. Tänk för 18 år sedan så var jag 12 år. Finns kort på det så jag lägger ut det. Så jag säger. Grattis "Dennis" på 18 årsdagen. 





Sommar.



Var bara tvungen att bjuda på en bild till.. det är utsikten från sovrummet i stugan. Helt magiskt. Man längtar ju dit varje vinter! Så jag tack ge mig sommar NU!!!!



=)

Jo hör o häpna jag var in på min facebook sida innan jag gör detta inlägg och jag blir så förbannad... 
Det går ju för fasen inte att skriva eller klicka vidare på vissa sidor.. undrar om det är någon annan som har upplevt det eller om det bara är jag?! men arg blir jag iaf... så vi får se hur länge till man använder sig av den...
men arg blir man iaf. Nog om det...

Natten har iaf varit riktigt bra. Milda har bara vaknat två gånger... fick mat en gång. Hon fick i sig hela 165ml igårkväll. Helt sjukt.. jag satt och matade henne så hörde jag hur hon sög efter luft.. då var det tomt i flaskan.. haha helt sjukt. Hel nöjd vart jag då. =) hon är ju så duktig min lilla tjej.

Minns att jag sa igår att jag skulle bjuda på lite bilder från mobilen... på annat än Milda.. så ja varsegod här kommer det lite smått o gott..=)



Det här är från anglingen ifjol. tror klockan är 7 på morgonen eller nåt sånt. 



Mamma go ♥ Svante!! 



Ailien hunden Svante med sin bästa kompis Blijf! Detta var för snart ett år sedan. 



tror Nellie vill ha en lika bädd som Svante. =)



Fann en bild på min fot som jag stukade för 1.5 år sedan...



från en annan vinkel...



Man kan ju säga att fotknölen vart tog du vägen... haha



Kvälls solen i Stockholms skärgård. 



En av favoriterna..



Farbror Melker var inte hemma.. :P



Det föddes flera björnar ute på Hölick i augusti!

Nej nu får det vara nog.. =) 
Måste ju spara lite bilder..


Måste ju bara berätta....

Nästa tisdag ska jag och Helena träna pojkarna som har börjat träna i Ala IF. Deras tränare åker till Lanzarote på fredag så då ska dem få plågas av oss. =) ska bli roligt för då ska jag också vara med och visa lite. =) tjoho... var bara tvungen att tillägga det.. för nu Längtar jag o Helena till tisdag... och det som är så synd är ju att det är en hel vecka kvar. :P men det går fort har jag fått lära mig. 
go natt

Milda


Mätt o belåten av all smörgås tårta vi fick hos mamma idag. Så imorgon blir det ett löppass igen. =) 
Henrik tog med sig Svante och sprang till Southlightne idag. Duktigt av honom. 

Fortsätter att tömma mobil kameran. =)



Maja hade lite roligt med sin Iphone!!! =) stackars liten Milda.. en hon är för söt ändå. ;)



Hamnade visst på tvären i gymet... tur att det är av plast!!! ;)



Jag bjuder på en magbild.. det här är dagen innan BF alltså den 3 november. 9 dagar senare kom lilla prinsessan ut. =) så vi växte till oss ytterligare i magen. =) ♥



Här är hon endast 3 timmar gammal. =) lill skitan. =) 

Nu får ni hållas med bilder från telen. =) jag har en massa andra bilder också.. håll till godo!! :P

Tömde telefonen på kort... =)



Lilla Milda på BB...



Ack så liten hon var här då... =)



Lilla ängeln.. =)

Stor tjej



Höna Pöna som blir 4 månader nästa helg. Sjukt vad fort det går. Igår vände hon sig från mage till rygg. Så det går framåt. =)

Mamma älskar dig!! ♥

dags att köra igen..

Dags att köra på igen. Gröten är i magen.. väskan är packad både min o Mildas. Nu väntar jag bara på att hon ska vakna så vi kan åka till Southlightne för ett löppass. =) ska bli skönt att få svettas ännu en gång. Jag hoppas kunna hålla i detta nu så det blir ändring när det gäller kroppshållning och extra kilon. Det gäller ju även att jag håller mig från godsakerna. Så jag hoppas att det int eär någon som har med sig gotta till Öppna idag.. lättare att hålla igen då.. ;) 

Idag fyller min Kära mamma år. Ett stort grattis till dig. Senare idag kommer vi och fyller huset till bredden. Det skulle visst bjudas på smörgåstårta. =) hon gjorde även chokladbollar igår. Hon tänkte mest på barnen så jag hoppar dem.. fast hon har kokos på dem.. räknas dme som nyttiagre då?? :P hihi 

Milda fick tillägg igår kväll och jag tycker mig ana att hon är nöjdare för natten när hon får det på kvällen. Så jag tror vi fortsätter med det. Provade med att göra 165 till henne igår... hon fick nästan i sig det. det tycker jag var bra gjort.. så vi hoppas hon får i sig det även idag. =) 

Dags att packa in i bilen snart så vi kan bege oss... 



RSS 2.0