Födelsedags middag på axmarbrygga för Svem...

img_0903 (MMS)

Födelsedags middag på axmarbrygga för Svempa som fyller 60 år idag!


Nygräddade!!! :)

img_4550 (MMS)

Nygräddade!!! :)


Sp var även denna dag snart till ända och ...

Sp var även denna dag snart till ända och vi har avverkat en dag på gröna Lund. Vi bokade in denna dag med Ellinore o Krille för ett tag sen och vi kände att vi måste bara få rå om varandra en dag. Så idag tog jag och Krille varsitt åkband.. Medan dem andra hade hand om barnen. Det blev iaf fem karuseller men mer gick inte att få in. Tok mycket folk o 50 min väntetid på vissa karuseller. Men roligt hade vi. Roligt o hitta på nåt med familjen Larsson/Hedström!! Inte varje dag!! Nästa pr tar vi göteborg Det är grejjer det! Men nu är nu och nu är vi påväg hem men snart hemma. Ska bli skönt o slå omkull sig i soffan efter dessa två intensiva dagar!! Ha en bra sommar


Sitter i bilen och har styrt bilen norrut ...

Sitter i bilen och har styrt bilen norrut denna gång! Vem vet vart den styr nästa gång. Vädret är regnigt så det går ändå inte att måla... Tycker iaf vi! ;) målningen får vänta till imorgon eller övermorgon!! Ha en bra dag


Roligt och gunga!!! :)

img_2959 (MMS)

Roligt och gunga!!! :)


Leker i sitt rum!

img_8412 (MMS)

Leker i sitt rum!


Igår hälsade vi på farmor. Tog en promenad...

img_1118 (MMS)

Igår hälsade vi på farmor. Tog en promenad i det lagom varma vädret.


Onsdag kväll

och vi har precis ätit lite bacon ägg och korv. Gott var det. Idag var vi på bvc med lill höna. och det gick som vanligt hur bra som helst. nu ska vi inte dit förrän i sept. för evy hade semester. Men sommaren kommer gå så fort ändå så vi kommer inte kunna hinna med allt vi vill.. :P Milda blir så stor så man hinner inte med. Ska bli spännande och se när hon börjar gå. för det är inte långt borta. Jag och henrik började gå när vi var 9 resp 10 månader. Så vi får se hur det blir med vår lill donna. =) Det är sånt som visar sig.
Imorrn ska det visst bli fint väder och då blir det visst badning och solning.. =) 



Ligger i sängen och kan verkligen inte sov...

Ligger i sängen och kan verkligen inte sova. Milda sover i eget rum för första gången inatt. Och det är väl därför som jag inte kan sova ordentligt. Nojjig som man blir. Sen är det ju full fart på byn så man vill ju ha lite koll. Tycker det är lite obehagligt när det är fel folk ute på nätterna. Man får ju inte ha sakerna i fred. Helt sjukt vad tiden går fort. Milda blev 8 månader idag( läs igår). Man kan ju undra vart dem månaderna har tagit vägen. Vart tog min lilla bebis vägen egentligen. Tyckte inte det var länge sen som jag fick upp henne på bröstet. Ja men sen gör hon ju framsteg varje dag så det kanske inte är så konstigt att man tycker tiden går fort. Snart har Henrik semester ockret ska bli så himla skönt. Vi sk bara ta det lugnt. Men det blir en sväng upp till härnösand iaf! Sen vet man aldrig vart vi tar vägen. Stugan blir det iaf. :D nej om man ska försöka sova lite. Natti natti


Milda 8 månader idag!!!

img_0780 (MMS)

Milda 8 månader idag!!!


Tre brillos!! Dä ä gräjje re!!

img_8703 (MMS)

Tre brillos!! Dä ä gräjje re!!


Mammas gohöna!!!

img_7760 (MMS)

Mammas gohöna!!!


Haha

tänka sig vilken kanon dag det blev igår. =) första had ejag och Milda fin besök av Mammorna Anna och Malin med barn. =) vi åt lunch och fikade kladdkaka och ananaspaj.  Jag hade varit vaken sen 4 på morgonen men gick antagligen på sparlåga. =) fint väder bjöds det på så vi satt ute och fikade. =) 

När främmandet hade åkt så tog jag milda och svante en promenad ne rpå byn för att inhandla present till Helena som hade sin födelsedag igår. =) efter många funderingar hit och dit så hittade jag en kanon present tillslut. hihi beslutsångest nr 1 =)
hon blev nöjd med den iaf!! =D

när jag och milda brassade till helena för att fira henne raggade jag ihop en bil som skulle delta i familjerally som anordnades i samband med jungfruveckan!! och vilken succé det blev. jag sandra och wasa begav oss ut i hälsingeskogarna i jakt på utmaningar och rätta svar!!! =) måste säga att det var väääldigt trevligt. Det var allt från frågor om bygden och uppdrag så som kasta pil, komma på namn, testa minnet och pussel. Ja det var en kanon kväll i tävlingens tecken. Kan betonas att vi kom på en hedersam tredje plats men nästa år så kommer vi att ladda ordentligt så då får man nog se upp där ute.. =) för 3 brillos will be back!!! ;) TRots sallad och pepsi och kladdkaka gick det inte hela vägen denna gång.. 

Vi laddar om för brännboll på lördag istället. vi får hoppas på vinst där istället. =) men me rom det en annan dag!! =) 



tidig morgon

Solens strålar börjar som sakteliga nå altanen. Jag har varit uppe sen 4 imorse och känner att jo men visst skulle jag vilja lägga mig och vila.. men det får jag göra en annan tid och på en annan plats. Milda är naturligtvis vaken och henrik har åkt till jobbet. Snart så får han vara hemma oxå på mornarna. Han har ju snart semester. Det är 7 dagar kvar. Arbets dagar så vi räknar inte lördag och söndag. Så lite snabbt räknat så har ni väl kommit fram till att han går på semester nästa fredag. Det ska ju bli så himla skönt att få ha honom hemma ett tag. =)  Vi har en massa saker vi ska göra så dem tre veckorna kommer väl flyga förbi. =( 

Men nu så är det idag och och idag så bjuda det på fin fint väder ser det ut som. Idag får vi besök av Malin, sandra och anna med barn. Ska bli mysigt. det blir nog en promenad ner till Ljusnebadet. det är ju dags för invigning av Jungfruveckan och en gammal vän till mig ska hålla i invigningstalet! =) Lena Thomasson. Spännande. roligt med någon man känner. Men jag måste naturligtvis kolla med sällskapet om dem oxå vill det. Men det tror jag nog. =) 
Jag tänkte bjuda på en mumsig sallad och något mumsigt till efterrätt. =) SÅ det blir en kanon dag idag. =)

I eftermiddag far vi och grattar bästa Helena som fyller idag!! =) Så ett stort grattis till dig på din 26års dag! :P  

Nu ska jag buffa i mig lite frukost så jag blir mätt.. blir en sväng till cöppra innan sällskapet kommer. =) 

Ha en bra dag!! 



tisdag morgon

och jag håller på att gå åt.. Milda har alltid förmågan att vakna strax efter att Henrik har åkt till jobbet. Och det slår verkligen aldrig fel heller. Imorse slog hon upp sina ögon kl 06.10 och jag höll på att krevera.. hur ska denna dag sluta egentligen?! men ja det är ju bara att gå upp.. försöka få i sig lite frukost och se glad ut. Idag ska jag masa mig till kontoret för lite erbete. Ida sak ha Milda idag. Så himla snällt av henne att hjälpa mig. Henrik arbetar som sagt fortfarande så det blir svårt för honom att vara hemma idag och imorgon. Men snart går han på semester så det blir kanon bra. Då ska jag ta tag i träningen. Jag och Erik ska köra igång mig då. ÄNTLIGEN säger jag bara!! sen ska jag hålla i det. Känner att jag måste komma i form nu... gillar inte riktigt det jag ser i spegeln... om jag ens speglar mig. Inga kläder sitter som dem ska så nej nu får det bli ändring på detta!! Så tack Erik för att du vill ta dig an mig.. =)

Just nu håller milda på att röjjer järnet på golvet.. haha vi har hunnit med både det ena och det andra. Gåvagnen har fått arbeta oxå. Den rullade igång tidigt nu på morron. =) Hon är så duktig. hihi så himla roligt o se när hon går framåt med vagnen i högsta hugg. Mina nyckelknippor har fångat hennes intresse just och det slamrar och slår från hallen. Men så snabb som blixten så är hon någon helt annan stans en sekund senare. Helt sjukt vad tiden går fort. 

Jag måste ju bara påpekla vädret som är idag och det är helt i min smak eftersom arbete står på schemat idag. Så mer sådant imorrn med eftersom kontoret får besök av två pinglor imorgon igen. =) 

Ooops nu har hon hittat köksbordet oxå.. på sina vingliga ben försöker hon klättra upp på mig men utan lyckat resultat! hihi hon är ju för söt.. men aj då kattmaten är i siktet..och Svantes vattenskål fick sig en törn så nu är det dyblött på golvet.. men ja hon är ju underbart söt vår lilla tjej så det gör faktiskt inget att hon är överallt och ingenstans!!!! 

mer kärlek till folket!! 



Roligt med gåvagn!

img_9693 (MMS)

Roligt med gåvagn!


Vilken dröm

ni måste ju hålla med om att ibland drömmer man drömmar som man verkligen inte vill vakna upp ur... och jag tror jag hade en sådan inatt faktiskt... eller imorse ska jag väl säga.. hehe jag sov som en stock fram tills Milda skulle ha sin morgon välling och den fick hon vid fyra.. hade då sovit i fyra timmar eftersom jag inte kunde somna igårkväll.. Efter vällingen somnade hon naturligtvis om. Jag sov som en stock när Henrik for till jobbet och det brukar inte höra vanligheten. Men imorse då var det kört. :P Men det slår då aldrig fel med att Milda vaknar strax efter att Henrik åkt till jobbet så varför inte göra som vanligt även denna måndag morgon då mamma egentligen hade velat sova liiiite längre än vanligt. Men jag borde väl ha tagit lärdom av det nu, efter dessa snart 8 månader som hon funnits i vårat liv!! Men icke sa nicke.. utan här är vi fortfarande uppe längre än vad John blund egentligen tillåter. Så nu sitter jag här med kudden kvar i ansiktet i hopp om att Milda ska bli trött snart så mamma får snutta kudde en liiiiten stund till.... 
Men ljudet från sovrummet säger något annat... hon styrde nyss gåstolen dit in och pladdrar om något som en vuxen människa inte har en susning om vad det betyder. Men vad gör det hon är ju bara för underbart söt!!! :D Men antagligen så säger hon nåt om att hon hade önskat att pappa hade semester redan nu och att vädret hade kunnat vara liiiite bättre än det moln som ligger som  ett duntäcke för solen och den klarblå himlen. Men det är bara vädergudarna som kan veta hur pass mycket molnen kommer skingra sig så vi år njuta av det vackra vädret. 
Så nu ska jag ladda en tallrik med kall och mumsig fil toppat med en nöt och fruktblandad mussli. Kan hända att jag kokar ett eller två  ägg som jag mumsar i mig...
Tjingeling på er



Söndag

Och det blåser som aldrig förr. Det har gjort det hela morgonen och det kommer ävl göra det resten av dagen. Tråkigt men det är tur det inte är hot hot hot ute.. För det hade inte gått att vara ute när det blåser som det gör just nu. När vi var in till söderhamn en sväng så blåste det så mycket så man kände hur bilen rycktes med iband. Trodde för en sekund att Henrik inte var redo att köra efter gårdagens roligheter... men det var blåsten som spelade mig ett spratt. Haha

Och vilken succé festen blev igår. Det var riktigt roligt och trevligt för den delen. En bra sammanförd fest!!! Med skattjakt och fem kamp som blev en fyrkamp.. men det var det ingen som märkte.. ;) Nej det var verkligen en tip top kväll igår. =) Tusen tack Perra, Helena, Tobbe och Hanna!!!! 

När jag vaknade imorse så kände jag mig inte ett dugg utvilad men det ska väl vara så bara för att man ska få sova fär en gång skull.. men ja vad gör man.. vi kunde inte vara utan vår lilla sessa för länge så vi hämtade henne vid två. =) och så glad hon blev sen då!!! =) hela hon sprattlade osm en tok när mamma och pappa gjorde entré på farmor och farfars altan!! hehe 

Efter det for vi in till söderhamn för att hyra en film som jag så gärna vill se. =) Och då skulle vi så stort passa på att köpa biljetter till småstadsliv Live den 22/7. Och när vi väl kom dit 15.05 ja då stängde dem naturligtvis 15.00... så det blir väl till att åka in dit imorgon istället.. men jag hoppas att det finns biljetter kvar.. för jag vill verkligen gå på det iår igen!! Förra året blev ju en succé utav dess like. Helt sjukt vad bra det var!!! =))

Så nu är vi hemma och Milda sitter i Hoppgungan och pratar för sig själv och jag kan med den konstatera att hon har vuxit lite grann sen sist hon satt i den.. =) så det ska bli väääldigt spännande  när vi ska till bvc nästa gång.. känns som hon har vuxit en hel meter sen sist... (men det har hon ju narturligtvis inte gjort) ;)Våran lilla tjej har blivit så stor.. jag satt och tänkte en dag och kom fram till att hon blir 1 år om 4 månader.... shit vad hände med tiden??? helt sjukt vad fort det går.. och jag är rätt övertygad om att det kommer gå ännu fortare så fort hon börjar gå.. där är hon inte än.. men det är nog inte långt borta.. om man ser till dessa snart 8 månader som bara flugit förbi oss.. =) Heeeeelt sannslöst! 

Imorgon är det en ny vecka och Henrik jobbar bara 2 veckor till sen har han semester. det sak bli skönt när det blir av.. då kanske man får vila sig lite. =) vi sak fixa med huset och det ska bli så himla skönt när det är färdigt. =) Målning och altanen är det som är kvar.. annars är det inte mycket att göra utvändigt. Det kommer bli såååå bra. =) 

Nej nu ska vi umgås alla tre... eller fyra blir det med svante inräknat.. sen blir det grillning och filmmys nrä lill sessan har somnat för natten. 

Ha en bra söndag gott folk.

tjing




Mammas gohjärta!!!

img_1329 (MMS)

Mammas gohjärta!!!


RSS 2.0