...

Blev Hudiksvall och hockey idag. Som vanligt var ju Milda exemplarisk. HHC skulle naturligtvis göra det så spännande som möjligt. Men vad är det man säger.. man ska väl ha valuta för pengarna mä. Iaf så slutade det med udda måls vinst efter oavgjort vid full tid, (4-4) och förlängning, sen avgjordes matchen på straffar. Först bäst av tre där ingen av lagen satt sina straffar. Men när det blev sudden på straffar så drog HHC det längsta strået. Behövdes bara en omgång sen var saken klar. Puh vilken pers.. men som sagt valuta för pengarna. =)


Tog vårt pick o pack och drog till svärföräldrarna som bjöd på god mat. Mätt o belåten blev man. =) Tusen tack för det. =) 
Sen att det var Melodifestivalen sket vi fullständigt i... tror jag såg fyra låtar totalt under hela alltihopa eftersom jag somnade på soffan.. ett tag var det bara svärmor o Milda som  var vaken. Men när Milda blev allt för gnällig så drog vi hem... så nu sitter man här o kikar i kors och försöker knopa ihop nåt bra...



Försöker få Donnan att sova.. men hon är ju faktiskt lite gnällig pga aningen täppt näsa. Hon har även börjat dregla nå kopiöst och tycker det är mycket godare med handen än nappen eller tutten när det är dags för mat. Dock inte så varm... men kan det vcerkligen vara tänder på G?? :/ så tidigt tänker jag iaf.. men det finns ju dem som föds med tänder så varför inte.. 
Jaja nu blir det sängen.. vill vara piggelin imorrn när vi styr röda faran mot Hudiksvall och sammandrabbningen mellan HHC och Asplöven. Fan ta er grabbar om ni inte ger järnet. Kom igen nu!!!!!!
God natt!!!





Kommentarer
Postat av: Helena

Klart det kan va tänder på G!=)

2011-02-07 @ 12:22:53
URL: http://familjenlever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0